Tänavu 13 võitu ja 63 kaotust kogunud Pistonsi juhtkond jahib NBA kõige kehvemat saldot, et kindlustada endale vähemalt tänavuse draft’i viies valik. Suurem osa põhitegijaid on kas päris või liialdatud traumade tõttu eemal ja viimatises matšis osalesid Pistonsi tavapärastest algviisiklastest vaid Jaden Ivey ja Jalen Duren.

Kui Ivey ja Duren piirdusid vastavalt 9 ja 11 punktiga, siis pingilt sekkunud Flynn säras 50 punkti (väljakult visked 25-st 18), 6 lauapalli, 5 söödu ja 3 vaheltlõikega. Pistons siiski kaotas mängu 113:121.

„Praegu on tunded keerulised, sest päeva lõpuks tahan ikkagi võita,“ vahendas 25-aastase Flynni sõnu ESPN. „Aga samas olen kindel, et mõne päeva pärast tekitab see juba väga hea tunde.“

Enne tänast oli Flynn visanud NBA karjääri jooksul keskmiselt 5,2 punkti, mis on enne 50 punkti mängu läbi aegade madalaim näit. Seni hoidis „tippmarki“ enda käes Terrence Ross, kes oli enne 2014. aasta 51 punkti viskamist kogunud senise karjääri jooksul 7,4 punkti.

Flynni varasem skoorirekord oli 27 punkti, mis pärines 2020/21 põhihooaja lõpust. Siis oli tema koduklubiks Toronto Raptors ja olukord sarnane, sest klubi tahtis võimalikult palju kaotada ja põhimehed platsil ei käinud.