Malõgina oli põhiturniirile pääsenud kvalifikatsiooni teises ringis jaapanlannat Sakura Hosogit (WTA 436.) 6:2, 2:6, 6:2 võites. Kvalifikatsiooni avaringis oli Malõgina vaba.

Tänast matši, mis kestis veidi üle kahe ja poole tunni, alustas Malõgina kohe servi loovutamisega. Murde tegi ta tagasi kaheksandas geimis, viigistades 4:4. Seejärel, nagu ka avageimis, realiseeris Hon teise murdepalli ja haaras 5:4 edu ning vormistas teise settpalli pealt setivõidu.

Teises setis läks Malõgina kuuenda geimi servimurdega 4:2 juhtima, loovutades kohe ka oma servi. Otsustavaks sai Eesti mängija servimurre seti viimases tasavägises geimis.

Kolmaski sett pakkus kaks vastastikust servimurret, millest Malõgina jäi 1:2 taha ja viigistas 2:2. 5:5 peal mängis Malõgina servigeimi, kus võitis ainult ühe punkti ning pärast servimurret vormistas Hon enda pallingut võites matšivõidu.

Hon lõi tervelt 10 serviässa Malõgina 1 vastu. Esimene serv õnnestus Honil 63-protsendiliselt, Malõginal 73%, esimese servi punktid Honil 70%, Malõginal 59%, teise servi punktid vastavalt 52% ja 53%. 11-st murdepallist realiseeris Hon 5, Malõgina 8-st 4.

Hon on endine maailma 118. reket (aastal 2019), kes suurtel slämmidel on kahel korral jõudnud teise ringi (2020 Australian Openil ja 2019 French Openil). Paarismängu maailma edetabelis oli ta 2018. aastal 91. kohal.

Malõgina tuleb nüüd Eestisse valmistuma järgmisel nädalal Vilniuses toimuvaks Billie Jean King Cupi turniiriks. Eesti naiskonda kuuluvad ka Kaia Kanepi, Maileen Nuudi, Ingrid Neel ja Laura Rahnel.

Jaapani turniir oli Malõginale sel aastal juba üheksas. Kõige edukam on ta tänavu olnud märtsis Kasahstanis toimunud 15 000-lisel turniiril, kus jõudis poolfinaali. Sellele järgnesid kaks turniiri Jaapanis Hinodes ja Kofus, kus ta kaotas vastavalt põhiturniiri ja kvalifikatsiooni avaringis. Malõgina viimaste tulemustega tutvu lähemalt siit!