Tõniste amatöörkontole jäi 12 võitu ja 4 kaotust, 24-aastane Wydrowski alustas profikarjääri amatöörsaldoga 9-1. Matš toimus kaalukategoorias 77,1 kg. „Mõte oli teistsugune. Tahtsin rohkem püsti lüüa. Läksin oma esimeses profimatšis kodupubliku ees natuke pingesse, aga lõpp hea, kõik hea!“ rõõmustas Tõniste RAJU 15 üritusel saadud võidu üle .

„Teadsin, et ta on jiu-jitsu taustaga ning pidin maas eriti ettevaatlik olema. Aga kuna ka mina selles hea olen, siis midagi erilist ei juhtunud,“ lisas ta.

Tõniste isa ja onu on kaksikvendadest olümpiasangarid Tõnu ja Toomas Tõniste, purjetamise Sõuli olümpia hõbeda- ja Barcelona olümpia pronkivõitjad. Kristjangi on lapsena purjetamist proovinud, kuid kahevõitlus paelus teda rohkem. Ta on oma varasemates intervjuudes tunnistanud, et lootis ka ise judoga olümpiale pääseda ning otsus ala vahetada ja vabavõitlusele üle minna ei tulnud kergelt.

Isa saavutused on Tõnistel alati eeskujuna silme ees olnud, kuid küsimusele „mida saab vabavõitluses teha, et isa saavutused ületada“, vastas Tõniste: „Olümpiamedali vastu ei saagi, see on midagi muud, ole sa UFC-s või mis iganes liigas.“

Vaata matši tipphetki ja Delfi videointervjuud!