Lõppskoor ei reeda, et vaja läks lisaaega, aga ometi nii läks. Normaalaeg lõppes seisuga 76:76, pärast seda pani Anwil juba kindlalt oma paremuse maksma.

Jõesaar sai platsile 29 minutiks, mille jooksul viskas 12 punkti (kahesed 4/2, kolmesed 2/2, vabavisked 2/2), võttis 8 lauapalli ja tegi 1 vaheltlõike. Anwili resultatiivseim oli 23 punktiga Victor Sanders.

Mängu tipphetked (Jõesaare pealtpanek alates 0.13):

20 võitu ja 5 kaotust saanud Anwil jätkab Poola kõrgliigas liidrina, põhiturniiri lõpuni jääb viis vooru. Lähimal jälitajal Sopoti Treflil on 18 võitu ja 7 kaotust. Anwil alustas hooaega 13 järjestikuse võiduga. Tõsisem mõõn tuli sisse veebruaris ja märtsi esimeses pooles, mil liigas kaotati neljast mängust kolm ja karikavõistlustel langeti konkurentsist poolfinaalis. Viimase nädala jooksul saadi aga kõrgliigas kaks väärtuslikku võitu ja tee põhiturniiri esikohale on valla.

30-aastane Jõesaar tuli tänavu platsile pärast rasket põlvevigastust ja hooaja käigus on tema mängukoormus tõusnud. Ta on Poola kõrgliigas visanud keskmiselt 20 minuti jooksul 7,3 punkti ja võtnud 5,3 lauapalli.