Sabonise arvele kogunes 11 punkti, 13 lauapalli ja 10 korvisöötu, millega 27-aastane leedukas ületas mitu tähist. Esiteks sai 208-sentimeetrine korvpallur kirja 54. järjestikuse kaksikduubli, mis on 1967. aastal toimunud NBA ja ABA ühinemise järel pikim säherdune seeria. Eelnevalt hoidis tippmarki enda nimel Kevin Love, kes sai kaksikduubli kirja 53 järjestikuses matšis. Kõigi aegade tippmark jääb ühinemise eelsesse aega, mil Wilt Chamberlaini tegi müstilise 227 matši pikkuse seeria.

Ühtlasi sai Sabonis tänavu kirja juba 25. kolmikduubli ja nüüdsest on ta NBA ajaloos viies mängija, kes on ühel korvpallihooajal ületanud veerandsaja kolmikduubli tähise. Eelnevalt olid seda suutnud Nikola Jokic, Russell Westbrook, Wilt Chamberlain ja Oscar Robertson.

„Tal on fenomenaalne aasta,“ kiitis Kingsi peatreener Mike Brown. „Ilmselgelt oleks ta tänavu pidanud jõudma tähtede mängul. Sellise mänguga peaks ta olema pigem MVP aruteludes.“

Sacramento hoiab NBA läänekonverentsis Denver Nuggetsi, Oklahoma City Thunderi, Minnesota Timberwolvesi, New Orleans Pelicansi ja Los Angeles Clippersi järel kuuendat kohta.