Riias peetud kohtumine algas punkt-punkti rütmis, misjärel sai paremini minema Ukraina klubi. Veerandaeg lõpetati 17:3 vahespurdiga, millega kasvatati eduseis üheksale punktile. Pärnu Sadam püsis terve teise veerandaja haardeulatuses. Kui parimal juhul vähendati kaotusseis minimaalseks, siis poolajapausile mindi Prometei 47:43 juhtimisel.

Kolmandal veerandajal suvepealinna klubi jaks rauges. Minut-minuti haaval kasvas Prometei eduseis aina suuremaks ning viimasele neljandikule mindi vastu juba Ukraina klubi 75:63 eduseisus. Neljandal veerandajal suutis Pärnu visata kõigest 11 silma. Prometei jätkas aga sarnases hoos, visates 26 punkti, mis tõi klubile 101:74 võidu.

Prometei resultatiivseimaks tõusis Ronald March, kes viskas 18 punkti, korjas neli lauapalli ja jagas neli resultatiivset söötu. Pärnu parim oli Vadym Kozak 21 silmaga. Siim-Markus Post toetas teda 10 punkti, kahe lauapalli ja seitsme resultatiivse sööduga.

Prometeil jääb põhihooajal pidada veel üks kohtumine, mis peetakse kolmapäeval TalTechi vastu. Laupäevase võiduga kindlustati ligatabeli teist kohta, mis viib nad veerandfinaalis kokku Läti klubi Ogrega.

Pärnu Sadam lõpetas põhihooaja 15 võidu ja 15 kaotusega, mis annab neile kaheksanda koha. Veerandfinaalseerias tuleb pärnakatel mõõtu võtta Kalev/Cramoga.