Rehemaa sõnul võis tema vigastus jätta oma jälje ka Eesti koondise tänavustele esitustele MK-sarjas, kuid selle taha ta pugeda ei soovinud. Suusahooaja viimastel MK-etappidel sai aga mees olla koondisele juba suuremaks abiks.

„Hooaja keskel, kui oleks pidanud olema kõige pingelisem aeg, sain kaks kuud lakke vahtida ja mõtteid molutada. Eelviimasel etapil Lahtis olin tagasi koondisega. Suuski veel alla ei pannud, kuid Falunis tegin ka selle ära. Kõik inimesed olid juba Lahtis siiralt üllatunud ning see laviin jätkus järgmisel etapil Falunis,“ rääkis Rehemaa Delfile.

Suusakoondise peatreener vaatab asja positiivse külje pealt, kuna kõige karmimast stsenaariumist ta pääses ehk liikumisvõime jäi õnnetuse ja tehtud operatsiooni järel mehel alles.

„Hea, et niigi läks. Võib öelda, et elu ei sega, aga väikseid muresid ikka on. Kui muidu sai öösel hästi magada, siis nüüd ärkan iga keeramise peale üles, kuna selga lööb valu. Kõige mõnusam pole, aga see on väike mure. Jalad on all ja see on põhiline,“ lisas ta.