Tartu meeskonna kodusaali oli täna kogunenud 1001 võrkpallifänni, kes said mängu täie raha eest. Kui avavaatuse võitis ülikindlalt Barrus, siis teises oli sama kindlalt parem kodumeeskond. Kolmas geim oli tasavägine, 21:21 seisult vedas Renato Santos Võru meeskonna siiski geimivõiduni ja järgmine vaatus tundus samuti kulgevat Võrule soovitud suunas – Kristo Kollo viis Võru juhtima 13:7, ent Tartu võitles end geimi lõpus ikkagi 23:23 viigiseisuni. Otsustaval hetkel säras blokis Timo Lõhmus, Võru Barruse liider Renato aga eksis ja Tartu Bigbank võitis neljanda geimi 26:24. Viiendat vaatust alustasid paremini tartlased, minnes ette 7:3 ja kuigi Võru jõudis kahe punkti kaugusele (12:10), siis ei andnud Bigbank enam edu käest ja Mart Naabri pommlöök lõpetas mängu 3:2 Tartule.

Võitjatele tõi Timo Lõhmus 17 punkti (+4), Mart Naaber lisas 15 silma (+12), Andris Širjakovsi arvele kogunes 14 punkti (+4). Bigbanki vastuvõtt oli 55%, rünnak 40%, blokist saadi 5 punkti ja servil löödi 5 ässa ja eksiti 17 pallingul.

Võru meeskonna parim oli 24 punkti (+12) panustanud Renato Santos, Kristo Kollo lisas 15 (+2) ja Tarvo Täht 12 silma (+5). Võru vastuvõtt oli 49%, rünnak 34%, blokiga teeniti 13 punkti ja serviga 8 punkti (21 viga).

Bigbanki sidemängija Aleksander Eerma sõnul oli edu võti võitlus. „Korra hakkas tunduma, et kolmas geim oligi murdekoht, aga me ei andnud alla. Sellised mängud võivad seeriates olla head pöördekohad, kus kaalukauss võib täiesti pöörduda,“ kommenteeris sidemängija.

Viimasel ajal haigusega hädas olnud Tartu nurgaründaja Tamur Viidalepp lisas: „Võita on väga hea tunne, aga jalad ja tervis on nii läbi, päris raske oli. Aga tulime välja (raskest seisust) ja seeria on 1:1. Kõik on võimalik.“

Cris Karlis Lepp ütles, et Võru meeskond ei kavatse pead norgu lasta. „No mis sa teed, sport! Pall oli kandiline meil täna. Aga kodus samamoodi nagu eelmine kord, me oskame mängida küll. Lõpus läks ära, mis sa teed, järgmine kord uuesti.“

Seeria kolmas mäng toimub kolmapäeval, 20. märtsil kell 19.00 Võrus. Neljas mäng toimub 23. märtsil kell 15.00 Tartus ning viies vajadusel 26. märtsil kell 19.00 taas Võrus.

Teist poolfinaalseeriat juhib Selver/TalTechi Pärnu Võrkpalliklubi vastu mängudega 1:0.