Kolme võiduni peetav poolfinaalseeria on seni kulgenud põhiturniiril teiseks tulnud Rae dikteerimisel, kui kahes seni toimunud kohtumises on põhiturniiril kolmanda koha saavutanud Tartu tähistanud vaid üht geimivõitu.

Kodusaalis peetud avamängu 3:0 tulemusega võitnud Rae esindus jäi peale ka Tartus toimunud teises vastasseisus, võttes ligi kaks tundi kestnud kohtumises 3:1 (25:21, 18:25, 25:14, 25:20) võidu. Võitjate poolel suurepärase etteaste teinud Hanna Pajula realiseeris 42-protsendilise efektiivsuse juures 16 tõstet ja lisas kolm serviässa, tõustes 19 punktiga üleplatsi mängijaks. Kohtumise parim oli ka Pajula kasutegur +13.

Kolmandas geimis seitsme punktiga säranud Liis Kiviloo assisteeris 15, Silvia Pertens 11 ja võitjate üheteistkümnest blokipunktist viis toonud Mirjam Karoliine Kask 10 punktiga. Salme Adeele Hollas tõi võõrustajatele 13, Ave Kuusk 11 ja Laura-Liisa Maiste samuti 11 punkti.

Kuigi positiivne servi vastuvõtt oli parem tartlannadel (47%-37%), siis rünnakuid lahendasid paremini Rae mängijad, kelle rünnakuefektiivsus oli 35%. Tartu naiskond lõi punktiks 30% rünnakutest. Blokipunkte kogunes võõrustajatele 12 ja külalistele 11 ning serviässasid kaotajatele neli ja võitjatele kaheksa. Servivigu tegid mõlemad naiskonnad 13.

Seeria kolmas mäng, milles Rae võistkonnal on võimalik kindlustada finaalkoht, toimub 19. märtsil kell 18 Tuule spordihoones. Tartu võidu korral jätkub seeria neljanda mänguga Tartus.

Kell 15 hakkavad finaalkohta püüdma tiitlikaitsja TalTech ja Audentese SG/Noortekoondis, kes esmalt mängivad Audentese spodihoones. Seeria korduskohtumine on kavas 19. märtsil kell 19 TalTechi spordihoones ja kolmas vastasseis 22. märtsil kell 18 samuti TalTechi spordihoones.