Brasiiliast Aracajust pärit diagonaalründaja Renato Võrru toomist võib pidada klubi lotovõiduks. Varasemalt ainult ühe hooaja professionaalina tegutsenud ründaja suutis esimesel Balti Liiga hooajal kanda rünnakukoormust stabiilselt läbi hooaja ning oli seejuures liiga parim punktikütt.

Barrus Võru peatreeneri Oliver Lüütsepa sõnul võeti Renato Võrru toomisega hooaja alguses suur risk: „Vaatasime läbi kümneid mehi, suhtlesime agentidega ning lootsime, et oleme oma võimaluste piires teinud õige valiku. Sel korral saame õnneks nentida, et läks hästi,“ rääkis Lüütsepp pressiteate vahendusel. „Füüsise poole pealt on ta juba praegu atleet, aga üldmängu ja kogemuste kasvuga on võimalik järgmisel hooajal veel kõvasti juurde panna. Renatol on aidanud siinne keskkond areneda ja koostöö jätkamine on mõlema poole ühine huvi.“

Cris-Karlis Lepa ja Robin Kahuga jätkamist peab Lüütsepp samuti loogiliseks sammuks: „Lepp ja Kahu on mänginud ennast fännide südamesse ning on selgelt meeskonna ühed tugitalad. Meeskonna tuumiku ja kvaliteedi hoidmise seisukohalt on nende jätkamine hädavajalik“.

Balti liiga tänavuse hooaja lõpetas Barrus Võru võrkpalliklubi Cronimet liiga põhiturniiri teise ning kohamängude viienda kohaga. Medalijaht jätkub klubil Eesti meistrivõistlustega, mil esimeses poolfinaalis alistati Lõuna-Eesti rivaal Tartu Bigbank 3:1 (25:16, 19:25, 25:18, 25:23).

Poolfinaalid peetakse kolme võiduni. Teises poolfinaalis on vastamisi valitsev Eesti meister Selver/TalTech ja Pärnu VK. Seeria avakohtumine peetakse täna TalTechi spordihoones.