Podcasti auväärt külaliseks on seekord Rio de Janeiro olümpiamängude pronks ja paljukordne tiitlivõistluste medalivõitja, sõudja Allar Raja. Huvitav valik, eks! Jalgrattaspordiga on Raja saanud rohkem sinasõbraks viimastel aastatel, kui tänu vennale ning mis siin salata ka tänu Tanel Kangertile sattus „pedaalide“ seltskonda.

Sealt on tulnud igapühapäevased palvused, mis tähendavad mõnetunnist jalgrattatiiru koos lõbusate lugudega. Kes kõige valusamalt konkurentidel kaela pikaks tõmbas, kes rattasadulas „sünnitas“ ja millise laviinina noored talendid kõige kõrgemaid tippe vallutavad.

Raja on tippspordis püsinud 20 pikka aastat. Mõne kuu pärast üritab ta neljapaadi liikmena pääseda viiendat korda olümpiale. Pariisi. Tõeline raudvara, spordimammut.

Kui mitte temaga, siis kellega veel filosofeerida spordi olemuse ja mõtte üle.

Kuidas liikuda tippspordi okkalisel redelil aste-astmelt üha kõrgemale, mida on kõige olulisem endale teadvustada ja tähele panna? Kas halva enesetundega võib treeningu vahele jätta või see on puhtal kujul nõrkuse märk, sealt hakkab allakäigutrepp...

Olümpiamedalist räägib oma kogemuse pinnalt ning tema tähelepanekuid ja mõtteid on huvitav ja äärmiselt kasulik tähele panna.

Vestlust veab Ivar Jurtšenko, head kuulamist ja kaasa mõtlemist!