Järgmine, 2024/25 hooaeg on Mardi jaoks juba 10. Bigbank Tartu ridades,“ seisis pressiteates. „Sellise tähiseni ei ole palju mängijaid jõudnud! Esmakordselt jooksis Mart Naaber Tartu ridades platsile juba hooajal 2012/13, aga karjääri jooksul on ta kolm hooaega ka mujal pallinud [Võru, Akaa (Soome), Teruel (Hispaania)].

„Kuigi tiitleid on võidetud omajagu, siis motivatsioon hästi mängida püsib alati. Võidetud tiitlid annavad enesekindlust juurde ja kaotused sütitavad sisemist põlemist ja võitlusvaimu,“ rääkis Naaber. „Pärast mängu videopilti analüüsides leiab alati olukordi, kus oleksin võinud teistmoodi või paremini midagi teha. Seega õppimisprotsess käib alati - nii kaotuse kui võidu puhul. Enim annab innustust rahva kaasaelamine. Seega, mida rohkem fänne saali tuleb, seda suurem on soov nii individuaalselt kui meeskonnana särada.“

Tartu Bigbank kohtub Eesti meistrivõistluste poolfinaalis Võru Barrusega. Seeria peetakse kolme võiduni, esimene kohtumine toimub kolmapäeval Võrus. Teises poolfinaalis on vastamisi Selver/TalTech ja Pärnu VK. Nemad alustavad seeriat neljapäeval Tallinnas.