Ferrand Prevot (1:23.18) edestas ühe minuti ja kolme sekundiga šveitslannat Jolanda Neffi (Trek Factory Racing – Pirelli) ning ühe minuti ja 25 sekundiga ameeriklannat Savilia Blunki (Decathlon Ford Racing Team). Valitsev Eesti meister Lõiv jäi võitjale alla viie minuti ja 27 sekundiga.

„Teadsin, et sõit tuleb vaimselt ja füüsiliselt keeruline. Stardiringil tegin rabistades palju vigu ja jäin taha. Alates esimesest täisringist hakkasin positsioone parandama ja suutsin natuke ettepoole sõita, aga suurem grupp oli juba läinud selleks ajaks,“ rääkis Lõiv võistluse järel. „Edasi proovisin oma sõitu teha. Liikusin koos üheksanda koha naisega, aga viimastel ringidel hakkasid veteranid, kuni 23-aastased ja juuniorid ette jääma. Lena Gerault’l õnnestus neist paremini mööda saada ja sai lõpuks väikese vahega eest ära.“

Teise eestlannana stardis olnud Merili Sirvel (Trey Trek Team) sai 20. koha, kaotades võitjale üheksa minuti ja 42 sekundiga.

Küprosel peeti nädalavahetusel 1. kategooriaga Sunshine Cupi teine ja kolmas võistlus. Laupäeval sõidetud võistlusel pälvis esikoha hollandlanna Anne Terpstra (Ghost Factory Racing; 1:19.53), edestades kaasmaalannat Lotte Koopmansi (KMC Ridley MTB Racing Team; +0.47) ja tšehhitari Jitka Cabelickat (Gapp System – Kolofix MTB Racing Team; +2.42). Eesti maastikuratturid Mari-Liis Mõttus (+8.15) ja Janelle Uibokand (+16.17) said vastavalt 6. ja 12. koha.

Pühapäeval peetud võistlusel kolme parema seas muutuseid ei toimunud. Terpstra teenis järjekordse võidu (1:13.48), Koopmans kaotas talle kahe minuti ja 18 sekundiga ning Cabelicka nelja minuti ja 36 sekundiga. Mõttus (+11.10) sai 8. ja Uibokand (+19.31) 12. koha.