43-aastasest Canist sai Türgi suurklubis eelmisel suvel Ergin Atamani järglane. Kui Ataman naudib uue tööandja Ateena Panathinaikose juures võrdlemisi edukat hooaega, siis Anadolu Efes ei saanud Cani juhendamisel kordagi õiget hoogu sisse. Euroliigas on nad 9 võidu ja 15 kaotusega alles 16. kohal.

Detsembris ja jaanuari alguses räsis võistkonda suur vigastuste laine. Nüüd on põhitegijad taas mänguvalmis, aga tulemused olid endiselt kõikuvad. Klubijuhtide jaoks oli viimaseks piisaks mannetu esitus Žalgirise vastu, kus Anadolu Efes jäi teise veerandi alguses 30-punktilisse kaotusseisu.

Euroopa korvpallimeedias spekuleeritakse, et Anadolu Efesi uueks juhendajaks võivad teiste seas saada kreeklane Dimitrios Itoudis ja itaallane Sergio Scariolo. Itoudis vallandati detsembris Istanbuli Fenerbahcest ja Scariolo vahetult enne Euroliiga hooaja algust Bologna Virtusest.

Eile Anadolu Efesit võitnud Žalgirisel on Euroliigas samuti 9 võitu ja 15 kaotust. Ka nemad on hooaja käigus treenerit vahetanud - detsembri lõpus tuli Kazys Maksvytise asemele Andrea Trinchieri.

Kokku on sel hooajal Euroliigas uue peatreeneri saanud seitse klubi, Villeurbanne’i Asvel on vangerduse teinud koguni kahel korral.