Baskonia oli vastu valdava osa mängust tagaajaja rollis ning ning neli minutit enne normaalaja lõppu juhtis Bayern veel kaheksa punktiga. Seejärel aga kodumeeskonna rünnak lagunes ja Codi Miller-McIntyre’i lõpusekundite kolmene viis mängu lisaajale.

Lisaaja alguses pääses Baskonia juhtima, kuid seejärel langesid Marcus Howard ja Chima Moneke viie veaga pingile ning vigastada sai ka Matt Costello. Viimase naela Baskonia kirstu loopis Nick Weiler-Babb, kes tabas 20 sekundit enne lõppu Kotsari vastu raske kolmese. Viimasel rünnakul ei õnnestunud Baskonia viskekahuril Vanja Marinkovicil samaga vastata ja nii teeniski Bayern magusa 112:109 võidu.

Kohtumise tipphetked:

Algviisikusse kuulunud Kotsar kogus 19 minutiga neli punkti (kahesed 5/2), neli lauapalli, ühe korvisöödu ja kaks vaheltlõiget. Raieste arvele jäi viie ja poole minutiga neli isiklikku viga.

Baskonia poolelt tegi võimsa mängu Bulgaaria kodakondsusega Miller-McIntyre’i, kelle jaoks olid nii 20 punkti kui ka 15 korvisöötu Euroliigas isiklikuks tippmargiks. Kusjuures ameeriklase efektiivsusnäitaja oli koguni 39. Hispaania klubi resultatiivseimaks kerkis aga Markus Howard 27 punktiga, Costello lisas 18 ja Marinkovic 16 silma. Võitjate parimad olid Serge Ibaka 21 ja Vladimir Lucic 17 punktiga.

Baskonia jagab liigatabelis 12 võidu ja 12 kaotusega kümnendat kohta, Bayern (10-14) on 14. tabelireal.

Teistes teisipäeval toimunud mängudes alistas Belgradi Crvena zvezda 82:64 Valencia, Piraeuse Olympiacos oli parem Berliini Albast 101:87, Istanbuli Fenerbahce sai jagu Lyon-Villeurbanne’i ASVEL-ist 83:73 ja Tel-Avivi Maccabi tunnistas Madridi Reali 106:101 paremust.

Tabeliseis: