Üle mitme aasta taas velotuurile sisse toodud Willunga Hilli tõusu otsas edestas Onley kaasmaalast Stephen Williamsit (Israel – Premimer Tech) ja Ecuadori ratturit Jjonatan Narvaezi (Ineos Grenadiers). Liidrisärgis võistelnud mehhiklane Isaac Del Toro jäi võitjale alla kuue sekundiga, lõpetades kaheksandal positsioonil. Mihkelsi meeskonnast oli parim 16. finišeerinud sakslane Georg Zimmermann (+0.30). Eestlane ise sai 95. koha, kaotades parimale kaheksa minuti ja nelja sekundiga.

„Plaan oli Zimmermanni ja (Lilian) Calmejane peale proovida. Samas oli ka Biniam (Girmay) kaitstud rattur, kuna ta oli tänu sprintidest saadud boonussekunditele teisel kohal. Paraku jäi finiš talle ikkagi liiga raskeks, aga oli väärt proovimist,“ rääkis Mihkels etapi järel. „Zimmermann on nüüd üldarvestuses TOP10 lähedal, seega tuleb homme heale jalale ja õnnele loota, kui on kavas velotuuri raskeim päev.“

Zimmermann hoiab üldarvestuses 14. kohta. Mitmepäevasõidu üldliidriks tõusnud Williamsile kaotab ta 37 sekundiga, ent kümnes koht on 13 sekundi kaugusel. Teisel kohal jätkab Onley (+0.00) ja kolmandal Narvaez (+0.05). Girmay jätkab võistlemist 57. (+3.35) ja Mihkels 82. (+9.13) positsioonilt.

Pühapäeval sõidavad ratturid 128,2 kilomeetrit ning velotuur lõpetatakse Mount Lofty tõusu otsas (1,6 km; 6,5%).