Kohtumist alustas paremini mullu Euroliiga finaalis ühe punktiga Madridi Realile kaotanud Olympiakose mängijad, sest avaveerandi järel oli tablool nende 17:14 eduseis. Kuid seejärel võtsid võõrustajad mänguohjad enda kätte.

Esimese poolaja lõpuks oli Baskonia peal napilt 33:32, aga kolmandal veerandi lõpuks käristasid nad vahe enam kui kümnele silmale. Sealjuures olulist rolli mängis ka aktiivselt tegutsenud Maik-Kalev Kotsar. Seda edu Baskonia enam käest ei andnud ning nad võtsid hooaja 11. võidu skooriga 80:69.

Baskonia parimanatena tõid Markus Howard 21 ja Chima Moneke 13 punkti. Mitmekülge esituse tegi ka 32 minutit väljakul rassinud Kotsar, kelle arvele jäi kaheksa punkti (visked mängust 3/7 ja vabaviskejoonelt 2/4), üheksa lauda (neist kaks vastase korvi alt), kaks söötu ja lausa viis vaheltlõiget. Sander Raieste oma napi kuue sekundi jooksul statistikasse midagi kirja ei saanud. Olympiakose parim oli 19 punktiga Isaiah Canaan.

11 võiduga jagab Baskonia tabelis seitsmendat kuni kümnendat kohta, sealjuures hooaja lõpuks neile positioonidele jäävad tiimid lähevad play-in turniirile. Järgmises voorus läheb Hispaania meeskond külla Belgradi Crvena zvezdale.