Räim ja Karpenko on sama meeskonna jaoks mõned sõidud teinud juba ka eelneval hooajal. Martin Laas ja Oskar Nisu liituvad klubiga esmakordselt, aga on samuti Aasias mitmeid edukaid võidusõite varem teinud.

„Eelmine hooaja lõpp Aasias jättis mulle positiivse tunde ja tiimi omaniku suur huvi meie meeste vastu andis lootust, et saame uuel aastal oma tingimustel hea meeskonna luua. Meie õnneks jooksid asjad kõik kenasti kokku ja ma usun, et koos saame vägevaid tegusid teha. Kui mina ja Laas saime kokkuleppele suhteliselt kiirelt, siis Nisu ja Karpenko diil võttis veidi kauem aega. Samas teadsime Laasiga kohe, et tulemuste tegemiseks on meil neid mehi väga vaja.“ kommenteeris läbirääkimistel juhtrolli mänginud Räim jalgrattaliidu pressiteate vahendusel.

„See on suurepärane võimalus meie kõigi potentsiaali ära kasutada. Eelkõige näen, et oleme Glebiga finishites Räime ja Laasi abimeeste rollis ning kui võimalus on, siis kindlasti proovime ka ise võidu peale sõita,“ lisas Nisu.

„Esmalt pean ma oma enesekindluse tagasi saama, sest viimane hooaeg oli tulemuste suhtes pehmelt öeldes kohutav. Uue hooaja eesmärk on koguda palju võite ning tänu sellele uus ja veel parem leping välja teenida“ sõnas Laas.

„Oktoobris sama meeskonna eest võidu sõites olid positiivsed emotsioonid ja kui kuulsin, et plaan on Laas, Räim ja Nisu ka samasse punti meelitada, siis kauem mind veenma ei pidanud. Olen nendega koos Balti tuure sõitnud ja teinud seal nn musta tööd, mis mulle sobib. Usun ja tean, et poisid annavad ka mulle võimaluse ning näiteks Eesti meistrivõistlustel grupisõidus oleme väga tugev meeskond joonel“ lausus Karpenko.

Meeskonnal on ka plaan kaasa lüüa Baltikumis peetavatel UCI sõitudel, milleks on Tour of Estonia, Baltic Chain Tour, Tour of Lithuania ja Klaipeda GP.

Hetkel on Mihkel Räim treeninglaagris Aasias, Martin Laas Kolumbias ning Nisu ja Karpenko treenivad Eestis.