Traagiline intsident leidis aset laupäeval, mil Dennis sõitis oma abikaasale autoga otsa. Kuigi Hoskins toimetati kiirelt Adelaide haiglasse, siis paraku ei õnnestunud arstidel 32-aastase naise elu päästa, vahendab Austraalia rahvusringhääling.

Politsei võttis seejärel Dennise vahi alla, süüdistades teda hooletus juhtimises ja surmavate vigastuste tekitamises. Praeguseks on mees kautsjoni vastu vabastatud, kuid märtsikuus ootab teda ees kohtuistung.

32-aastase Dennise näol on tegemist kahekordse temposõidu maailmameistriga. Londoni olümpial teenis ta Austraalia meeskonnaga trekisõidus hõbemedali ja Tokyo olümpial temposõidus individuaalselt pronksi. Lisaks on austraallane võitnud vähemalt ühe individuaalse etapi nii Tour de France’il, Giro d’Italial kui ka Vueltal. Suurtuuride etapivõite on tal kokku seitse.

Viimasel kahel hooajal esindas Dennis Jumbo-Visma meeskonda. Enne seda kuulus ta ka Ineose, Bahrain-Merida, BMC ja Garmin-Sharpi profitiimidesse.

Dennise abikaasa Hoskins oli samuti tipprattur, kuid pärast ühise lapse sündi otsustas ta 2017. aastal karjäärile joone alla tõmmata. Suurimad saavutused pärinevad Hoskinsilt trekisõidus, kus ta osalesel kahel olümpial ning võitis MM-idelt kokku seitse medalit (viis hõbedat, kaks pronksi).