Hill on USA kõige populaarsema spordiala Ameerika jalgpalli superstaar, kes oma kiirete jalgade abil püüab igal hooajal sadu tema poole söödetud palle. Kui 2021. aasta lõpuks oli wide reciever teeninud tühised 54 miljonit dollarit, siis mullu sõlmis ta Miami Dolphinsiga nelja aasta pikkuse ning 120 miljonit väärt lepingu.

Kuid tõenäoliselt läheb suur osa sellest rahast edaspidi alimentide maksmisele, sest lisaks palliplatsile skoorib Hill väga edukalt ka linade vahel. Briti ajalehe Daily Mail andemetel andsid kaks naist maksetest mööda nihverdava mehe kohtusse - ühe väitel sünnitas ta sportlase lapse selle aasta veebruaris ja teise sõnul nägi maimuke ilmavalgust märtsis. Nüüd tuli sama jutuga avalikuks kolmaski naine Camille Valmon, kes pani oma märtsi sündinud pojale nimeks Tyreek D’Shaun Hill Jr.

Tõsi, ametlikult pole Hilli isadus veel tõestatud. Sealjuures pole need sugugi 29-aastase Hilli esimesed võsukesed, sest kunagisest kooselust Crystal Espinaliga on tal niisamuti kolm last. Alates 2021. aastast on Hill aga suhtes suunamudija Keeta Vaccaroga, kellega tänavu novembris sõideti abieluranda.