Rahvusvahelise spordiarbitraaži (CAS) otsuse kohaselt tühistatakse Kaširina kõik võistlustulemused ajavahemikul 1. aprill 2013 kuni 19. juuni 2017. Selle perioodi jooksul võitis venelanna ka kolm maailmameistritiitlit ja kolm Euroopa meistritiitlit.

32-aastane Kaširina sai koguni kaheksa aasta pikkuse võistluskeelu, sest jäi dopinguga vahele teistkordselt. Esimest korda võeti venelanna vahele 15-aastaselt ning ta sai toona - 2006. aastal - kaheaastase keelu.

Tema karjääri teine ​​dopingurikkumine avastati 2020. aastal, kui maailma antidopinguagentuur (WADA) kontrollis üle Moskva laborist saadud dopinguproovid aastatest 2012-2015. Kaširina positiivseid analüüse avastati nende hulgast rohkem kui üks.

Venemaa antidopinguagentuuri (RUSADA) sõltumatu distsiplinaarnõukogu vabastas seejärel Kaširina WADA määratud võistluskeelu alt, kuid see otsus kaevati eelmise aasta septembris CAS-i.

Kaširina teise dopingurikkumise täpsemaid üksikasju ei ole avalikustatud.

Kaširina on karjääri jooksul kokku tulnud viiel korral maailmameistriks ja seitsmel korral Euroopa meistriks ning korra võitnud olümpiahõbeda.