Septembris koguneb Põhjala tehase võistlusareenile rikkalik ekstreemsportlaste koosseis üle maailma - ligi 100 võistlejat 30 erinevast riigist. Teiste seas on oma osalemise kinnitanud varasemalt kolm korda Simple Session´i võitnud ja X-mängudelt rohkelt medaleid noppinud Garret Reynolds, Liam Pace, Chris Gregson ja paljud teised. „Simple Sessioni võlu peitubki selles, et see toob kokku nii ekstreemspordi entusiaste kui ka maailma parimaid sõitjaid,“ selgitab sündmuse korraldaja Kalmre.

Simple Session on aja jooksul liikunud erinevatesse asukohtadesse, alustades tollasest Saku Suurhallist ja jõudes juba kolmandat aastat Põhjala tehasesse, pakkudes intiimsemat ja võistlejatele lähemat kogemust. „See otsus oli osaliselt tingitud soovist näidata Eestit ka suvisemast küljest välismaistele osalejatele,“ sõnab Kalmre.

Põhjala tehase 800-ruutmeetrine võistluspark on üks sündmuse südameid ja iga aasta ehitatakse see täiesti uuesti. „See võimaldab disainida ainulaadseid ja põnevaid takistusi, mis pakuvad väljakutseid nii tänava- kui ka pargisõitjatele,“ lisab Kalmre.

Kõikidele huvilistele avaneb võimalus lisaks põhivõistlustele osa saada pop-up showdest Skoone Bastioni rulapargis, Vabaduse väljakul ja mujal linnaruumis. Ekstreemspordiharrastajad on festivalijärgsetel päevadel oodatud Põhjala tehase võistlusparki oma oskusi proovile panema.

Lisaks võistlustele on Simple Sessionil ka õhtused programmid ja pidustused erinevates Tallinna klubides, kaasates nii kodumaiseid artiste kui ka Simple Session’i pidudega kaasas käivaid välisesinejaid.

Piletid on müügil piletitaskus. https://www.piletitasku.ee/et/event/4745

Simpel Session 2022