ILCA 7 paadiklassis võistlev Karl-Martin Rammo tegi tugeva alguse, finišeerides esimeses sõidus teisena. Teise sõidu lõpetas Rammo 43 kohal, langedes kokkuvõttes 42. kohale. Samas grupis võistev Martin Aruoja positsioneerub üldarvestuses 116. kohal. Kokku on ILCA 7 meeste võistlusklassis 138 sportlast.

ILCA 6 naiste arvestuses võistlevad Katariina Roihul ja Romi Safinil on tänaseks peetud neli võistlussõitu. Roihu seni parim sõit oli viimane, 55 sportlasega grupis lõpetas ta sõidu 19. kohal, eelnevad sõidud olid vastavalt 33-35-31-19, hetkel on Katariina Roihu üldarvestuses 75. kohal. Romi Safin on samas arvestuses kohal 98.

Helen Ausman ja Helen Pais 49erFX paadil on kolme võistluspäevaga kirja saanud üheksa võistlussõitu, olles eilse seisuga 58 meeskonnaga fleedis 44. kohal.

IQ Foili naissportlased Ingrid Puusta ja Emma Viktoria Millend pole veel võistlustulle astunud, aga merel tehakse siiski usinasti trenni, et kohaneda Haagi oludega ning olla stardiliinil parimas võimalikus vormis.

Meeste IQ Foili arvestuses on peetud neli võistlussõitu. Vennad Renar ja Romek Roolaht võistlevad selles grupis koos 91 sportlasega. Renari parimaks sõiduks oli kolmas, mille ta lõpetas kolmeteistkümnendana. Üldarvestuses hoiab ta 54. kohta, sõitude tulemused 25-29-13-35.

Romek Roolaht ei jää vennast pikalt maha olles esimeses sõidus 27. kohal ja teises 31. positsioonil. kolmanda sõidu ta katkestas, kuid neljandas lõpetas 27. kohal. Üldarvestuses hoiab eestlane 69. kohta.