Sündmuse staariks on uhiuus 800-ruutmeetrine park, mis sisaldab käsipuid, ledge‘sid ja bänke, olles täiuslik paik street-sõitjatele. Lisaks leidub siin ka quarterpipe’sid ning teisi raadiusega rämpe, mis toovad pargisõidu fännidele naeratuse näole.

Disaini eest vastutab legendaarne Nathan Wessel, kes on juba 17 aastat rõõmustanud Simple Sessionit võistlusparkidega, mis sobivad kõigile – kiiruse nautijatele, tehnikagurmaanidele, rulatajatele ja ratturitele.

Park sisaldab mitmeid unikaalseid takistusi ja elemente, mida tavaliselt oma kodukoha pargist naljalt ei leia. See on täiuslik kooslus panemaks kokku nii suuremaid trikke igasuguste kombinatsioonidega kui ka väga tehnilisi tänavasõidumanöövreid. Hea punktiskoori saavutamiseks peab oskama neid elemente omavahel ühendada ning leidma pargist uusi sõiduliine.

„Põhjala tehase 800-ruutmeetrine võistlusareen on unikaalne ning tänavasõitjatele väljakutsuv, samas pakub see tänu teatud elementidele pinget ka pargisõitjatele,“ sõnab korraldaja Risto Kalmre.

„Head punktid kohtunikelt saab võistleja, kes areenil leiduvaid elemente oskuslikult kasutab ning suudab uusi sõiduliine leiutada. Võistlus tõotab tulla väga nauditav nii sõitjatele kui ka pealtvaatajatele. Pargi kujundas legendaarne pargidisainer Nate Wessel, kelle kohta öeldakse, et kui Wessel disainib pargi, siis tulevad kõik sõitjad alati kohale.“

Simple Session 2023 park
Simple Session 2023 park
Simple Session 2023 park
Simple Session 2023 park
Simple Session 2023 park
Simple Session 2023 park