EGCC Links Masters langes sel aastal kokku lihavõttepühadega ning traditsiooniliselt Augusta Nationali golfiklubis toimunud maailma ühe oluliseima golfivõistlusega The Mastersiga.

Peale EGCC võistlust sai kaasa elada ka EGCC Sea Course'i väljakurekordi omanikule norrakale Viktor Hovlandile, kes läks USA's peetud The Mastersi viimasel päeval rajale kolmandalt kohalt. Kahjuks Hovland, kes läbis 2016. aastal Jõelähtmes meeste Euroopa meistrivõistlustel Sea Course'i 63 löögiga, seekord The Mastersit veel ei võitnud. Võidu võttis USA's hispaanlane John Rahm, Jõelähtme väljaku rekordiomanik Viktor Hovland jäi jagama seitsmendat kohta.

Eesti võistlusel võttis esikoha naistest 16 aastane soomlane Talma golfiklubist Pihla Pennanen 77 löögiga. Meestest tegi suurepärase võistluse EGCC klubiliige 16 aastane Rauno Pikk, kes läbis 18 rada Jõelähtme 9-rajalisel Stone Course'il kokku tulemusega 70 ehk -2. Esmakordselt Links Makstersi ajaloos võideti võistluse mängides miinusesse.

Meestest järgnesid Rauno Pikkale 74 löögiga Lauri Kiviloo ning 76 löögiga Janar Toomesso. Naistest sai teise koha soomlanna Pihlaneni järel 17 aastane Elizaveta Reemet 78 löögiga ning Danielle Truusa oli kolmas 79 löögiga.

Teistes võistlusklassides võidutsesid Grete Lind ja Max Sebastian Segerkrantz punktimängudes ning HCP löögimängudes Hardi Isok ja Danielle Truusa.

Eestis kestab golfis võistlushooaeg aprilli algusest oktoobri lõpuni. Lumevabamal talvel on peetud ka Jõelähtmes jõulude tähistamiseks võistlusi, on mängitud ka 31. detsembril ja 1. jaanuaril võistlust ning isegi vabariigi aastapäeva tähistatud golfivõistlusega. Esimesed golfiringid mängiti Jõelähtmes sel aastal juba märtsi teises pooles.