Etapp tõi Tallinnasse näiteks ka mängijaid, kes on varasemalt saanud end proovile panna Euroliiga noorteturniiridel. Arvestatava taseme ja potentsiaaliga tulevikumehed, keda soovivad enda ridadesse mitmed akadeemiad Euroopas ning USA ülikoolid. Eriliselt paistis mängijate valikuga silma Helsingi külje all Espoos tegutsev Omnia akadeemia, ent turniirivõitu nad Tallinnas ei saanud. Sisulises esikohamängus Audentese spordiklubiga jäi meie noormeeste sitkus peale. Audentes pälvis turniiril esikoha täisedu viie võiduga.

Lisaks Audentesele osalesid Eesti klubidest turniiril veel TalTech/Fenster ning Keila Korvpallikool. Mõlemad teenisid kolm võitu ja häbisse ei jäänud, ehkki Prestoni Myerscoughi akadeemia ning Omnia akadeemia vastu hõlpu polnud. Seal tuli teerull mingil hetkel ikkagi väljakule.

Turniiri kõige väärtuslikumaks mängijaks tunnistati võiduka Audentese tiimi liige Rasmus Andre, kes ühes kohtumises flirtis isegi nelikduubliga, visates 24 punkti, võttes 7 lauapalli, andes 7 korvisöötu ning blokeerides 7 vastaste pealeviset.

Saates saavad sõna Audentese spordiklubi treener Tair Tenno, turniiri MVP Rasmus Andre, Keila KK treener Markko Arro ning Tallinna spordiakadeemia Kalev eestvedaja Eduard Beilinson. Head vaatamist!