Rahvusvaheliselt tunnustatud kümnepäevase festivali peasündmus, 1100-eurose osalustasuga põhiturniir toimub 1.–5. märtsini. „Teist korda antud võistluse ajaloos on põhiturniiri auhinnafondi summa garanteeritud. Sõltuvalt osalejate arvust võib see veel kasvada, kuid minimaalne fond on pool miljonit eurot,“ kommenteeris üritust korraldava Olympic Entertainment Groupi turundusdirektor Liina Liiv, kelle sõnul on festival iga aastaga kasvanud aina suuremaks ning meelitanud kohale üha rohkem pokkerihuvilisi.

Lisaks põhiturniirile toimub festivalil veel üle 50 erineva formaadi ja osalustasuga pokkeriturniiri, näiteks High Roller, Open Face Chinese ja Omaha.

Ühe erilisema võistlusena toimub 28. veebruari õhtul kuulsuste eriturniir, kus saab pokkerit mängida mitmete tuntud eestlaste ja soomlaste vastu, nagu Teele Viira, Laura Põldvere, Robert Sarv ja teised.

Alates 2015. aastast toimuvale festivalile oodatakse tänavu üle tuhande pokkerihuvilise rohkem kui 30 riigist, sealhulgas maailma tipptaseme mängijaid nii Soomest, Rootsist kui loomulikult ka Eestist.