Lätlased alustasid kohtumist teravamalt kohe lahtihüppest, kui avaveerandil pikalt ligi 10-punktilist edu omati. Teisel veerandajal kulges mäng kui sõit ameerika mägedel - esialgu tegi võimsa come-backi Kreeka, kes 9 punktiga juhtima asus. Enne poolaega tabas aga neidki kriis ning riietusruumi said meie lõunanaabrid minna 7-punktilises juhtseisus.
Teise poolaja alustuseks tegid Eesti alagrupikaaslased sisse säärase spurdi, et kolmanda veerandaja keskpaiguks tablool numbrid 56:39 põlesid. See äratas aga taaskord 2-kordse Euroopa meistri Kreeka, kes Läti eduseisu veerandaja lõpuks vaid ühepunktiliseks sulatas.
Viimasel 10-minutilisel perioodil pani veerandfinaalis 71:73 Hispaaniale alistunud Kreeka enda paremuse lõplikult maksma, kui mitme kaugviske toel lõpuks skooriliselt võrdlemisi kindel 97:90 võit võeti.

Kreekat ootab kojusõit, Lätit järjekordne kohamäng
Kreeklaste tänane võit tähendab, et nüüd võivad nad kohvrid pakkida ning koduteele asuda - tasuks neile EM-ilt viies koht ning pääs järgmise aasta juulis peetavale olümpia lisavalikturniirile.
Lätlased peavad aga homme taas võistlustulle astuma ning 7. koha nimel Tšehhi-Itaalia (antud matš algab täna kell 19.30) mängu kaotajaga kohtuma. Antud duellis on mängus nii mõndagi - nimelt pääsevad tänavuse EM-i 3.-7. meeskonnad pallima edasi eelmainitud olümpia lisavalikturniiril (juhul kui üks lisavalikturniirile pääseja võistlust võõrustab, saaks võimaluse olümpiapiletit püüda ka käimasoleva EM-i kaheksas tiim - toim.).
Nagu öeldud, algab tänane teine kohamäng Tšehhi ning Itaalia vahel kell 19.30. Kell 22.00 pakutakse korvpallisõpradele aga tõeline kompvek - finaalipääsme nimel hakkavad heitlema Prantsusmaa ning Hispaania.