Spordikanali Viasat Sport Baltic sisujuhi Kalev Kruusi sõnul on Viasat Rio suveolümpiamängude ametlik telepildi edastaja, kel on ainsana Eestis õigus näidata kõiki olümpiamängude alasid. “Kõige populaarsemad olümpiaalad jõuavad televaatajateni Viasat Sport Balticu ja TV3 vahendusel koos eestikeelsete spordikommentaaridega enam kui 30-lt oma ala eksperdilt,” rääkis Kruus. “Loomulikult on ennekõike Viasat Sport Balticul põhirõhk sellel, et televaatajad saaksid kaasa elada Eesti sportlaste kõigile esinemistele Rio olümpiaareenidel. Tõsistele spordihuvilisele on aga tõeliseks maasikaks järgmisest nädalast alustavad Viasati kuus lisakanalit, kus näeb kogu rahvusvahelist telepilti Rio olümpiamängudelt ligikaudu 1000 tunni ulatuses.”

“Väga hea meel on öelda, et Telia TV on ainus kaabeltelevisiooni pakkuja Eestis, kelle kanalivalikusse kuus uut olümpiakanalit lisanduvad. Nii pakume oma klientidele veelgi rohkem elamusi ja võimalusi Rio spordipeost osa saada,“ lausus Telia tele- ja multimeedia teenuste osakonna juht Karl Anton.

Ta lisas, et need Telia erakliendid, kel Viasati kanalite pakett juba tellitud, saavad uusi olümpiakanaleid vaadata lisatasuta. Neil, kel Viasati paketti pole, on seda soovi korral lihtne tellida puldiga otse teleekraanilt. Samuti on lisandunud olümpiakanalid kättesaadavad Telia Äri TV kasutajatele, kel on tellitud Viasati Spordikanalid.

Rio 2016 olümpiamängude kuus lisakanalit on teleprogrammide nimekirjas tähistatud OS1-6, programmivalikusse lisanduvad need automaatselt. Lisakanaleid näevad Viasati satelliitteleteenuse kõik teemant- ja kuldpaketi tellijad ning need hõbepaketi kliendid, kes on tellinud lisaks spordikanalite teemapaketi. Telia Eesti kaabelvõrgus näevad lisakanaleid Viasati spordikanalite ning spordi- ja filmikanalite teemapakettide vaatajad.

5. - 21. augustini toimuvad Brasiilias Rio de Janeiros järjekorras 31. suveolümpiamängud, millest võtab osa üle 10 000 sportlase 206 riigist. Tegu on esimeste olümpiamängudega Lõuna-Ameerikas.