Kuigi mängude avatseremoonia on algusega 18:00 kavas alles reedel, tehakse võistlustega algust juba varem. Neljapäeva hommikul lähevad esimestena võistlustulle lumelaudurid ning õhtu on iluuisutajate päralt.

Esimene medalikomplekt jagatakse välja meeste lumelaua pargisõidus. Ülekanne poolfinaalidest ning seejärel finaalist algab laupäeval kell 10:40. Tiheda olümpiapäeva naelaks peaks olema meeste laskesuusatamise sprindivõistlus, kus osalevad ka neli eestlast.

Pühapäeval alustatakse võistlustega juba kell 8:55, kui on kavas meeste mäesuusatamise kiirlaskumine ning otseülekannetele paneb magusa punkti alati põnev meeste suusahüpete normaalmäe võistlus.

Suure spordipeo vahele mahub laupäeval otsepildis ka kell 14:40 Arsenali ja Liverpooli vaheline põnevusmatš Inglismaa Premier League'ist. Juba täna on võimalus meie kanali vahendusel kaasa elada ka teisele suurele mängule, mis toimub Manchester City ja Chelsea vahel. Otseülekanne mängust algab kell 21:55. Lisaks on täna kell 20 kavas ka ülekanne korvpalli maailmameistrivõistluste alagruppide loosimiselt.

Viasat on osa Euroopa juhtivast meediagrupist Modern Times Group (MTG). MTG on suuraktsionär Venemaa juhtivamas sõltumatus telekanalis ning number üks kommertsraadiojaamade operaator Põhjamaades. Viasat Broadcasting on juhtiv tasuta ja tasuliste tele- ja raadiokanalite operaator Skandinaavias ja Baltimaades ning tegutseb lisaks ka Bulgaaria, Tšehhi, Ungari, Sloveenia, Venemaa, Ukraina jpt teleturgudel. Viasati meelelahutuskanaleid (Viasat Sport Baltic,Viasat Motor HD, TV1000 filmikanalid, Viasat History HD, Viasat Explorer HD jt) edastatakse enam kui 100 miljonile vaatajale 35 riigis. Spordikanal Viasat Sport Baltic edastab spordimaailma kõrgliigade mänge otseülekannetena, mida kommenteerivad Eesti tuntuimad spordikommentaatorid.