Viasat Sport Baltic pürib kanali turundus- ja kommunikatsioonijuhi Kristina Seimanni kinnitusel piirkonna parimaks spordikanaliks. “Oleme omandanud mitmete Eesti spordisõpradele huvipakkuvate tippvõistluste teleülekannete ainuõigused, nagu näiteks jäähoki MM, UEFA Meistrite Liiga ja Vormel-1,” sõnas Seimann.

Pühendunud tugitoolisportlasel pole Seimanni sõnul sel nädalalõpul mahti õieti magadagi, sest olulised kohtumised toimuvad jäähoki MM-i raames, lõpusirgele jõuab korvpalli Euroliiga, Saksa jalgpalliliigas mängitakse välja DfB Pokal, tenniseässad peavad duelle ATP Masters sarja turniiril Madridis ning lisaks sõidetakse Kataloonias Vormel-1 Grand Prix.

Sama tulised tõotavad tulla ka järgmised nädalad, mil UEFA Meistrite Liiga finaalis mängivad Müncheni Bayern ja Londoni Chelsea ning Helsingist kantakse üle jäähoki maailmameistrivõistluste otsustavad mängud. MotoGP hooaeg jätkub sõiduga Prantsusmaal ning profipoksis toimub järjekordne tiitlimatš, ATP sari liigub Madridist Rooma.

Juuni alguses toimuvad võistlused Nascar Sprint Cup-sarjas ning jalgpallifännidel on võimalus näha viimaseid sõpruskohtumisi enne, kui algab Euro2012 selliste tugevate koondiste vahel nagu Saksamaa-Iisrael ja Inglismaa-Belgia.

Tipphetkede lähikalender VIASAT SPORT BALTIC kanalil:

JÄÄHOKI MM

Laupäev, 12.mai kell 13.00 (lindistatud) Slovakkia-Valgevene
Laupäev, 12.mai kell 17:10 (otse) Saksamaa-Taani
Laupäev, 12.mai kell 23:00 (lindistatud) Norra-Läti

Pühapäev, 13.mai (lindistatud) Venemaa-Tšehhi

KORVPALLI EUROLIIGA

Pühapäev, 13.mai kell 17:50 (otse) pronksimäng
Pühapäev, 13.mai kell 20:50 (otse) finaal

SAKSA JALGPALLILIIGA KARIKAFINAAL

Laupäev, 12.mai kell 20:50 (otse) Borussia Dortmund- Bayern München

VORMEL-1 HISPAANIA GP

Laupäev, 12.mai kell 11:55 ajasõidud
Laupäev, 12.mai kell 15:00 kvalifikatsioonisõidud

Pühapäev, 13.mai kell 14:50 võistlussõit

MADRIDI ATP MASTER TENNISETURNIIR

Laupäev, 12.mai kell 8:00 (lindistatud) veerandfinaalid
Laupäev, 12.mai kell 01:00 (lindistatud) poolfinaal 1

Pühapäev, 13.mai kell 10:20 (lindistatud) poolfinaal 2
Pühapäev, 13. Mai kell 23:10 (lindistatud) finaal

Viasat Sport Baltic (VSB) on Viasati, Elioni, Starmani, STV ja Telseti klientidele nähtav koos kõigi oma eksklusiivsete ülekannetega. Viasati Kuldpaketi omanikel on VSB põhipaketis sees. Viasati hõbepaketi omanikel on võimalus osta spordipakett kuutasuga 4,49 eur. Teiste kaabeloperaatorite klientidel on võimalus osta Viasati spordipakett, mis sisaldab ka VSB kanalit kuuhinnaga 6,33 eur.

Viasat on rahvusvaheline kanalitootja nii spordi, filmi kui ka dokumentalistika vallas, tootes Eesti jaoks nelja spordikanalit, nelja filmikanalit ning kolme dokumentalistikakanalit. Viasat on Eesti esimene digi-TV operaator, kes pakub satelliit digi-tv teenust alates 2002. aastast.