OM-stuudiot juhib Delfi ja Eesti Päevalehe ajakirjanik Karl Rinaldo, kes käsitleb igas saates kõige päevakajalisemaid teemasid ning küsitleb igas saates kahte stuudiokülalist. Kaheksa korda eetrisse mineva otsestuudio algusaeg on iga kord kell 11.00, saade kestab orienteeruvalt pool tundi.

Reedeses avasaates oli esimeseks saatekülalisteks Delfi ja EPL-i sporditoimetuse juhataja Andres Vaher, kellega rääkisime põgusalt eile selgunud dopingukahtlustustest, mis hõlmavad endist tippsuusatajat Kristina Šmigun-Vähi.

Teiseks stuudiokülaliseks oli  tuntud ajaloolane ja ajakirjanik Sergei Stadnikov, kes vaatas algavate mängude peale poliitilise pilguga ning annab aru, mida Venemaale ning selle juhile Vladimir Putinile Sotši olümpiamängude korraldamine tähendab.

Saate kolmas külaline oli mullu tippspordiga lõpparve teinud kolmikhüppaja Jaanus Uudmäe. Skype`is töötav Uudmäe, kellest Eestis on kaugemale hüpanud vaid olümpiavõitjast isa Jaak, räägib tavaellu sulandumisest ning oma ootustest-lootustest seoses algava suurvõistlusega. Lisaks käisime Uudmäega Nõmmel suusatamas ning vaatasime, kas peale jääb saatejuht või tema.

Lisaks vaatasime ära Ivar Jurtšenko tehtud intervjuu Venemaa suusakoondise määrdemehe Urmas Välbega, ette võtsime ka Skype`i kõne Sotši, kus meie oma reporter rääkis kõigest kohapeal toimuvast lähemalt.

OM-stuudio valmib koostöös ennustusportaaliga Paf ning seetõttu võtame ette suurejoonelise ennustusvõistluse ning vaatame, milline tuntud eestlastest kõige enam olümpiast teab.

OM-stuudio on eetris kaheksal päeval, kuupäevadeks 7., 9., 11., 14., 17., 19., 21. ja 23. veebruar.