2003. aastal võitis treeneri Andrei Šapovalovi FC Levadia`89 Nike Premier Cup Balti finaalturniiri ning sai esimeseks Eesti võistkonnaks, kes jõudis Nike Premier Cup Euroopa finaalturniirile, mis toimub tänavu 20.-24. mail Helsingis Euroopa 20 parima klubi osavõtul. Turniiri neli parimat võistkonda saavad õiguse osaleda maineka noorteturniiri Nike Premier Cup ülemaailmsel finaalturniiril, mis toimub Manchesteris.

2003/2004. aastal osales Nike Premier Cup valikturniiridel üle 6000 võistkonna 50st Euroopa riigist, Helsingisse jõudsid aga parimad: R.A.E.C. Mons (Belgia), FC Dinamo Zagreb, SK Slavia Praha, Lyngby BK (Taani), TPS Turku ja HJK Helsinki (Soome), MTK Hungaria FC Budapest, Grei (Norra), Polonia Bydgoszcz (Poola), Spartak Moskva FC, ZTS Dubnica (Slovakkia), FC Maribor (Sloveenia), Malmö ja BK Häcken (Rootsi).

Ei ole veel kahjuks teada Austria, Hollandi, Šveitsi ja Türgi esindajaid, kes kuuluvad samuti sellesse nimekirja. Otse said Euroopa poolt maailma finaalturniirile Nike Premier Cup Internazionale Milano (Itaalia), FC Köln (Saksamaa) ning lisaks Inglismaa, Prantsusmaa ja Hispaania parimad klubid.