Peatreener Meelis Eelmäe, treener Leino Lõnsu ja duubelmeeskonna treener Norbert Hurt jälgivad Amsterdami Ajaxi meeskonna treeninguid ning noortetööd. Laupäeval vaadatakse Hollandi Eredivisie mängu FC Ajax vs FC Twente.

Hollandisse sõidetakse tänu Hasartmängumaksu Nõukogu ja Kultuuriministeeriumi toetusele.

105 aastat tagasi asutatud Amsterdami Ajaxit ja klubi noortesüsteemi peetakse Euroopa üheks eeskujulikumaks ja viljakamaks. Klubi ajalugu on värvikas ning tipneb 1995. aastal võidetud UEFA Meistrite Liiga karikaga. Enamik Hollandi rahvuskoondise mängijaid on oma karjääri alustanud FC Ajaxi süsteemist. Klubist on võrsunud sellised üle maailma tuntud tähed nagu Edgar Davids, Patrick Kluivert, Rafael van der Vaart, Edwin van der Sar ja mitmed teised.

Tammeka on Lõuna-Eesti suurim jalgpalliklubi. Tänasel päeval harjutab klubis ligikaudu 375 poissi ja tüdrukut. Eesti noorte meistrivõistlustel osaletakse kaheksas erinevas vanuseklassis. Kokku on klubis 18 noorte treeningrühma, kes treenivad kolmeteistkümne noortetreeneri käe all. Kõige nooremad harjutajad on viie ja kõige vanemad kaheksateist aastased.