Võistluste avamine on Viimsi mõisa ees kell 11.30, lõpetamine leiab aset TOPi tseremooniaväljakul kell 12.45.

Osalevad 10-liikmelised võistkonnad. Osavõtjad on jagatud viide rühma: Eesti kaitsejõuduse üksused, Põhikoolid, Gümnaasiumid, Noorkotkad-kodutütrd ja skaudid — gaidid, Spordiklubid. Koolivõistkonda võivad kuuluda ainult õpilased — 7 poissi ja 4., 5. ja 6. vahetuses 3 tüdrukut.

Üldvõitjat autasustatakse diplomi ja rändkarikaga, rühma võitjat diplomi, karika ja raamatuga “Kindral Laidoner — 115”, II ja III kohta diplomi ja karikaga. Auhinna saavad ka avaetapi võitjad. Tallinna Haridusamet autasustab parimaid koolivõistkondi rahaliste auhindadega.

Kindral Laidoner on etendanud suurt rolli Eesti Spordielus. Eesti vabadussõja juht oli aastail 1924-1931 EOK abiesimes, juhtides viimasel neljal aastal ka Spordi Keskliidu tööd. 1931. Aastast täitis Johan laidoner EOK esimehe kohustusi, 1934. Aasta jaanuarist sai ta EOK esimeheks, olles ellel kohal oma elu lõpuni.

Osavõtjaid on registreerunud 30 võistkonda, nende hulgas ka eelmise aasta võitjad Nõmme Spordiklubi, Üksik Vahipataljon ja Tallinna Saksa Gümaasium.