Koduses Alexela korvpalli meistriliigas on Rapla alistatud kõik viis vastast ja Triobet Balti liigas võidetud kõik neli mängu. Samuti oldi võidukad karikamängus, kus kodusaali toel alistati KK Viimsi/Kesklinna KK. Tegu on Eesti korvpalliajaloos erakordse saavutusega, sest vähemalt viimase 10 aasta jooksul ei ole ühelgi Eesti klubil õnnestunud terve sügise vältel - hooaja algusest kuni jõuludeni - kodusaalis võitmatuks jääda.

Ei suutnud seda eelmisel hooajal BC Kalev/Cramo, kes teadupärast koduliigas aina võidult võidule sammus, kuid VTB liigas kodus mõne mängu kaotas. Ei suutnud seda 2006/07 hooajal võimsalt esinenud Tartu Ülikool/Rock (Tein, Müürsepp, Kullamäe, Tsintsadze jt), kes nii kodu- kui Balti liigas küll võimsalt mängisid, kuid siiski paar nappi kaotust said. Isegi legendaarne 1995/96 hooaja BC Kalev (Müürsepp, Kullamäe, Babenko, Metstak, Pehka jt) ei suutnud koduseinte toel võitmatuks jääda, sest FIBA sarjas sattusid tookord vastasteks liiga tugevad klubid. Ainus meeskond, kes oli suutnud enne Raplat sel sajandil nii koduliigas kui rahvusvahelises sarjas hooaja esimeses pooles kodusaalis kaotuseta jääda, on Tallinna A. Le Coq, kel see õnnestus 2002. aasta sügisel, mil meeskonna veduriks oli ei keegi muu kui Rapla Avise praegune peatreener Aivar Kuusmaa!

Rapla eest sai Thomas van der Mars kirja 14 punkti ja 10 lauapalli, Indrek Kajupank toetas teda 11 punkti ja 11 lauapalliga. Kahekohalise punktisumma said kokku veel ka Martin Paasoja ja Sven Kaldre (mõlemad 11 silma) ning Karl-Johan Lips ja Kristjan Voolaid (mõlemad 10 punkti). Vastaste poolelt tõusis üleplatsimeheks Trevin Parks 26 punktiga.

Mängu kokkuvõte:


Mäng täispikkuses: