Kõigepealt jagati välja pronksmedalid. Vastamisi Tartu Kalev (ptr Kaire Asi) ja Audentese SK (ptr Reet Rausberg). Seni tänavu seis 2-0 Tartule (68:52 kodus ja 68:49 võõrsil). Tegu oli ühtlasi ka revanšivõimalusega mulluse finaali eest, kui Audentes Tartus võidutses 68:63 (siis olid korvi all duellis Kadri-Ann Lass ja Kadri Uiga).

Pronksimängus võttis Tartu Kalev Audentese SK üle 63:48 võidu. Sandra Reinvald tõi võitjate parimana 15 punkti ja korjas 11 lauapalli, Kadi Kals lisas 13 punkti ja 6 lauda. Audentese edukamad olid Anella Otti 18 punktiga, Siiri Kliimson 13 punkti ja 14 lauaga ning Anette Kasemägi 12 punkti ja 5 lauapalliga.

Pronsivõitja peatreener Kaire Asi ütles, et paljude mõtted tiirlesid ikka poolfinaalkaotuse ümber Kalev/Cramole. „Ütlen ausalt, eks me lootsime siin ikka kullale mängida, aga mis teha. Õnneks suutsime ennast niipalju kokku võtta, et võit võtta,“ sõnas ta.

Finaalis võitis oma neljanda meistritiitli Kalev STAR, kes sai BC Kalev/Cramo üle 56:41 võidu. Pikalt nelja veaga mänginud Sandra Tael tõi võitjatele 19 punkti ja 10 lauda, Annabel Aer 17 punkti ja 10 lauda, Ege-Ly Viirmaa arvele kanti 9 punkti, 6 resultatiivset söötu ja 7 vaheltlõiget. Kalev/Cramo edukaim oli Mariann Adelbert 24 punktiga. Kahe päeva peale kokku viskas ta 53 silma. Glenda Tamar lisas 8 punkti.

Võitjate peatreener Janne Rits oli haaratud kullamelust, ent lausus: „Tegelikult oli mänguplaan täna pisut teistsugune. Ma võiks kritiseerida siit ja sealt, aga parem kiidan kõiki tüdrukuid. Eile, kui pidasime kahe lisaajaga mängu Audentesega, aitasid meid raskest seisust välja mängijad, kes igapäevaselt mängivad palli Apollo NKLis. Kuid mul ei tekkinud ei eile ega täna kordagi kartust, et võime kaotada, kuigi olime vist esimesel lisaajal eile neljaga taga.“

Rits jätkas: „See võit on teatud ühe etapi lõpp, vahefiniši võit – nad lõpetavad noorteklassis esinemise. Ja nad tegid seda võidukalt. Eks meil oli oma mängu siin finaalturniiril leida seetõttu raske, et igapäevaselt on kõik tüdrukud laiali, erinevates klubides. Üksteisega (taas)harjumine võtab aega.“

Finaali parimateks tunnistati Ege-Ly Viirmaa (Kalev STAR) ja Mariann Adelbert (Kalev/Cramo).