“Taktikaliselt suurepärane võistkond,” kommenteeris Stepanov. Sama meelt oli ka Eesti peatreener Jelle Goes, kelle sõnul kohtub Eesti laupäeval mängu ülesehituselt alagrupi tugevaima meeskonnaga. “Arvan, et tugevam isegi Portugalist, kes rõhub rohkem mängijate individuaalsetele oskustele.”

Hetkel on Slovakkial kolmandas Euroopa valikgrupis 19 punkti, millega jagatakse Venemaaga teist ja kolmandat kohta. Portugalil on alagrupi liidrina viis punkti rohkem, Eestil on hetkel 14 punkti.

“Kodus suutsime Slovakkia vastu tund aega, kuid sellest jäi väheks. Nüüd on eesmärgiks terve mäng vastu pidada,” lisas Goes.

Londoni Arsenalist on koondisega liitunud ka Mart Poom, kes aga leiab, et Bratislavas kaitseb Eesti väravat siiski Artur Kotenko. “Aga kui vaja, suudan pingilt mängu sekkuda.”

Peatreener avaldas nördimust, et Ukraina klubi Lutski Volõn ei taha Taavi Rähni koondisemängule lasta. Probleemi lahendamiseks on Jalgpalliliit pöördunud FIFA poole.

Eesti koondis kohtub Slovakkiaga sel laupäeval, 8. oktoobril kell 18.00 Bratislavas. Luksemburgiga mängitakse kolmapäeval, 12. oktoobril.

Eesti ja Slovakkia mäng Tallinnas lõppes külaliste 2:1 võiduga. Viimati võitis Slovakkia sõpruskohtumises Saksamaad 2:0.

Euroopa 3. valikgrupi tabeliseis:

kohtmeeskondmängepunkte
1.Portugal1024
2.Slovakkia1019
3.Venemaa1019
4.Läti1115
5.Eesti1014
6.Liechtenstein118
7.Luksemburg10-


Järgnevad mängud 3. valikgrupis:

8. oktoober AVEIRO (Portugal)

Portugal — Liechtenstein


8. oktoober MOSKVA (Venemaa)

Venemaa — Luksemburg


8. oktoober BRATISLAVA (Slovakkia)

Slovakkia — Eesti


12. oktoober BRATISLAVA (Slovakkia)

Slovakkia — Venemaa


12. oktoober LUKSEMBURG (Luksemburg)

Luksemburg — Eesti


12. oktoober PORTO (Portugal)

Portugal — Läti