Stallone on üks peastaaridest filmis ning käsikirigi on tema enda kirjutatud. Teiste peaosatäitjatena teevad kaasa Burt Reynolds ja Christian de la Fuente. Viimane on tuntud ameeriklastele rohkem hispaaniakeelsetest teleseriaalidest.

Stallone on seda filmi planeerinud juba mitmeid aastaid ning algselt pidi see rääkima F1-st, kuid macho staar ei mahtunud sinna autosse tänu oma õlgade laiusele ära ja sealsed meeskonnad tahtsid ka kole palju raha. Lisaks ei olnud F1 toona veel ameerikas tuntud.

Film räägib noorest ja andekast piloodist kes satub oma esimese CART sarja hooaja keskel pingete küüsi. Selleks, et teda sellest üle aidata palgatakse endine CART sõitja, keda mängib Burt Reynolds.

Actionit peaks jaguma kuhjaga, sest rezhii eest vastutab soomlane Renny Harlin.

Filmi üks staaridest Christian de la Fuente sai ka päris CART sarja masinat proovida, kuigi seda alles peale filmivõtete lõppu. PacWest Racing Group andis Floridas mehele võimaluse sõita nende 2000 aasta 900 hobujõulise masinaga, millega Mauricio Gugelmin hooajal võistles. Viimane oli ka ise kohal, et jagada õpetussõnu. Christian de la Fuente alustas oma karjääri tuletõrjujana ning liitus seejärel Tšiili õhujõududega, kus temast sai lennuki piloot. Sestap pole suured kiirused ja adrenaliin mehe jaoks tundmatud asjad.