Teisipäeval jälgin mõistagi Eesti meeskonna MM-i valikmängu Bosnia vastu. Viimati tuli võõrsil Bosnialt vastu võtta lausa 0-7 saun ja kuigi sellest mängust on möödas pea kaheksa aastat, siis ega seekordki Eestile suurt edu Zenicas loota pole. Veidi inetu on oma mansa vastu panustada, aga antud juhul peab olema realist. Panustan 18.- eurot kodumeeskonna võidule Paf-i koefitsiendiga 1,26.

Samal õhtul tehakse US Openil algust juba veerandfinaalidega ja üks nendest on prantslaste siseasi. 22-aastane tõusev täht Lucas Pouille läheb vaatamata neljanda ringi võidule Rafa Nadali enda üle Gael Monfilsi vastu kandes outsideri rolli. Pouille ei pruugi seda kohtumist küll võita, aga vaadates nende meeste omavahelist viiesetilist duelli Austraalia lahtistel eelmisel aastal, julgen panustada 12.- eurot sellele, et noorem mees vähemalt ühe seti seekordki võidab. Paf premeerib mind sellisel juhul koefitsiendiga 1,73.

Kolmapäeval peetakse Flushing Meadowsi väljakutel kõige oodatum meeste veerandfinaal. Pärast tõsist randmevigastust on 2009. aasta US Openi võitja Juan Martin Del Potro suures mängus tagasi. Argentiinlase vastane on maailma edetabeli kolmas number, šveitslane Stan Wawrinka. Mängu teeb veelgi intrigeerivamaks tõsiasi, et Wawrinka viimane võit Del Potro üle jääb rohkem kui kaheksa aasta taha. Neli viimast omavahelist kohtumist on lõppenud Delpo võiduga, viimati sel aastal Wimbledoni teises ringis. Ennustan siiski, et värske Rio mängude finalist Del Potro peab seekord reketid kokku pakkima ja panustan 8.- eurot Wawrinka võidule Paf-i koefitsiendiga 2,23. Allar, kas julged oma raha Del Potro peale panna?

Allar Levandi ennustused

Esimesed ennustused tehtud, ise olen rahul! Mainisin alustades võistlust Peebuga, et algaja õnne on vaja - ja seda ma ka sain, vähemalt enda arust. Alustasin sealt, kus tundsin ennast kindlalt ehk hoki ja tennisega. Tegin lihtsaid ennustusi. Eelnevalt muidugi pisut kodutööd, kui sorisin veebis meeskondade ja mängijate ajalugu ja jälgisin potentsiaalset arengukõverat.

Moskva D - Sibir - läks täkkesse ja D võitis. SKA - Lada - läks täppi, SKA näitas klassi. Baghdatis - Harrison - mööda läks ja kogemus võitis noorust. Bondarenko - Sevastova - läks täkkesse ja Sevastova võitis.

Tundub, et Peep võtab seda võistlust väga isiklikult - arusaadav, olen seda ennegi kogenud. Viimane kord oli Tartu Suusamaratonil, kus kõik vähegi endast lugupidavad harrastajad tahtsid mulle finishiruudustikus ära teha. Aga jah, algus on meil tasavägine, just nii peabki olema - on ju tegemist spordiennustusega ja sõna sport ei luba alla anda.

Tänaseks valin vahelduseks jalgpalli ning taas hoki ja tennise.

Andorra - Läti (9.00 - 5.00 - 1.31); Bosnia Hertsogoviina - Eesti (1.26 - 5,50 - 11.00). Täna üritan olla pisut keerulisem ja teen kombo Läti võidule ja Eesti kaotusele. Mitte et ma Eesti patrioot ei oleks, aga reaalsus tungib uksest ja aknast. Panus 5€ ja koef kokku 1.65.

Salavat Julajev Ufa - Riia D panen 10 eurot Salavati võidule koefiga 1,65. Kuigi Riia D on südames lähemal, on neil sel hooajal punktiarve avamata. Tugeva Salavati vastu läheb raskeks. Arvan, et Riia D on hea alates detsembrist, mil saavad stabiilse mängu käima. Hetkel on väga kaootiline, kus väga ilus vaheldub lausrumalustega.

Del Potro - Wawrinka (1,65 - 2,23). Del Potro on hullumeelses hoos ja arvan, et seekord Stan talle vastu ei saa, kuigi mine sa tea… Igaljuhul on põnevust kuhjaga. Panuseks 10€.

Kõik koefitsiendid kehtisid artikli kirjutamise ajal.
Värsked spordiennustuse koefitsiendid leiad Pafi spordiennustuse lehelt.