Suurele võidule olin tegelikult üpris lähedal. Nimelt alistas Aleksander Bublik oma kaasmaalase Konstantin Kravtšuki nagu kord ja kohus settidega 2-1, aga Jürgen Zopp oli Benjamin Beckeri jaoks liiga hea alistades sakslase settigi kaotamata. Jürgeni edu üle Stockholmis on mul mõistagi ülimalt hea meel. Marko Kristali kohta olen sunnitud ütlema, et mees on valinud endale vale elukutse.

Spordiennustuses on tal ülimalt hea vaist, seda tõestavad ilmekalt tema tulemused. Polnud sugugi kaugel, et ka ülisuurele koefitsiendile korvpallis oleks Marko pihta saanud. Enne viimast ennustustevooru on Marko üldsaldo Paf-is juba üle 200 euro, minu kontol pelgalt riismed alles. Siiski üritan veel Marko võitu nurjata.

Selleks pean eeloleval nädalavahetusel kõiges õnnestuma ja mängima veelgi riskeerimavalt. Omades vahendeid vaid 11.- euro jagu, saan ma sel korral teha kõigest kaks panust, mitte rohkem. Ja vähemalt ühe euro jätan kontole seemneks, kõike ei raatsi ma mängu panna.

Esimese hooga teen 2.- eurose pika kombineeritud panuse. Ennustan, et Vormel-1 GP etapil USA-s saab Sebastian Vettel parema koha kui Kimi Räikkönen, heasse hoogu läinud Leicester City võidab kodus Crystal Palace’it, KHL-is alistab Riia Dynamo kodusaalis Sotši meeskonna ja Eesti Meistriliigas on võidukad nii Infonet, Levadia, Nõmme Kalju kui ka Flora. Kokku kerib Paf-is niiviisi koefitsiendi 12,87.

Ning lõpetan ennustusega, mis õnnestumise korral seljatab Marko Kristali. Inglismaa Premier League’i üheksandas voorus kohtub Liverpool kodus West Bromwichiga. Lähen püüdma suurimat võimalikku kala ennustades mängu lõppskoori. Välja valisin Liverpooli napi 3-2 võidu, mille puhul saan oma 8.- eurose panuse Paf-ilt tagasi 32-kordsena. Keegi ei saa mind pärast süüdistada, et ma vähemalt ei üritanud.

Marko Kristali ennustused

Eelmine ennustusvoor läks jälle suures plaanis hästi. Jalgpalliga sain kõik pihta, korvpalli kombos jäi Kaasani Unicsil puudu neli punkti, et oleks ka selle ennustuse koju toonud. Peebu kohta hakkavad muidugi pärast täieliku nulliringi tekkima vaikselt õigustatud küsimused: et kas ta on ikka spordi inimene ja kas ta mõistab, et spordiennustuses peab ära arvama need mängud ja tulemused, mis võidavad. Väike soovitus talle: äkki prooviks panustada risti vastu oma arvamusele võib-olla siis saab konksu ka mõne kala taha kinni.

Endal on aga meel rõõmus ja üritan võimalikult palju raha heategevuseks Pafist kätte saada.
Esimeseks teen jälle ühe jalgpalli 10-eurose jalgpalli kombo. Esiteks saab äsja uue treeneri saanud Wolfsburg võõrsil jagu Darmstadist, Real Sociedad võidab kodus Alavesi, Tottenham võidab võõrsil Bornemouthi ja Torino alistab kodus Lazio. Koefitsiendiks saan 13,1.

Proovin ka 6 euroga hokis õnne. Avangard Omsk alistab kodus Peterburi SKA, Karlskrona HK alistab võõrsil Oerebro HK ja Detroit alistab Nashville’i (koef. 24,99).

Eksootika rubriigis on tänane 5-eurone panus koefitsiendiga 1.78 minemas sellele, et Hiina liigas alistab Tianjin Teda kodus Hebei CFFC.

Kõik koefitsiendid kehtisid artikli kirjutamise ajal.
Spordiennustusi saad teha Pafi kodulehel.