Sel nädalal jätkan tenniselainel. ATP meistrivõistlustel Londonis on esimesed alagrupimängud peetud ja mingi aim meeste hetkevormist on juba teada. Ivan Lendli alagrupis on täna ees ootamas teised kohtumised. Oma avamängus laupäeval Novak Djokovici vastu napsas noor austerlane Dominic Thiem avaseti ja ennustan, et Thiemis on piisavalt vurtsu sees, et täna prantslane Gael Monfils üle mängida. Paf-i koefitsient on 2,17 ja Thiemi võidu peale suran 8.- eurot.

John McEnroe grupis kohtuvad homme omavahel esimeses voorus kaotused kirja saanud Stan Wawrinka ja horvaat Marin Cilic. Selle kohtumise kaotaja pühib ülisuure tõenäosusega suu poolfinaalikohast puhtaks. Tuleb huvitav ja võrdsete võimalustega mäng, mille peaks omavahelistes kohtumistes 10-2 juhtiv šveitslane võitma. Wawrinka võidukoefitsient Paf-is on 2,00 täpselt ja mängu panen 10.- eurot.

Ning viimase 6.- eurose panuse teen homsetele Euroliiga korvpallimängudele. Hispaania klubid Barcelona ja Real Madrid on hooaega alustanud hästi, mõlemal on kirjas neli võitu kuuest kohtumisest. Barcelona on seejuures võitnud kõik kolm viimast mängu. Saatuse tahtel kohtuvad mõlemad Hispaania suurklubid kolmapäeval kreeklastega ja ennustangi, et Real alistab kodusaalis Panathinaikose ja Barcelona võõrsil Olympiakose. Paf-i koefitsient tuleb korralik 3,20.

Peep Pahvi ennustused

Korvpalli Euroliiga. Kaunase Žalgiris – Galatasaray. Panen 8 eurot Žalgirise (koef. 1.62) peale. Nende peatreener Šarunas Jasikevicius on siiani siunanud oma mängijaid ja kohtunike ning kõike, mis nende vastu. Ehk läheb seekord kõik hästi ja meeskond saab tabelisse teise võidu. Iseenesest on ju Žalgiris tänavu päris sümpaatselt tegutsenud ning selle liiga ainsale oma meeskonnale – ikkagi Baltikum! – tasub pöialt hoida.

KHL. Sotši – Magnitogorski Metallurg. Panen 5 eurot Magnitogorski (koef. 2.40) peale. Sotšiga seovad mind head mälestused olümpiamängudest – väga suurepäraselt korraldatud üritus. Magnitogorski meeskonnaga seoses on aga õhus ootusärevus, sest valitsev Gagarini karikavõitja tuleb detsembri esimeselt päevadel Tallinna, kus kohtutakse Riia Dinamoga.

NBA. Portland – Chicago. Panen 5 eurot Portlandi (koef. 1.62) peale. See on seekordne huupi panustamine. Tegemist on enam-vähem võrdsete meeskondadega, kuid Portlandil võiks olla ikkagi teatud eelis. Seda näitab ka koefitsient.

Kõik koefitsiendid kehtisid artikli kirjutamise ajal.
Spordiennustusi saad teha Pafi kodulehel.