Minu lõppsaldo Paf-is jäi 125.- eurot tänu täiesti ebaõnnestunud viimasele ennustustevoorule. Kolmest ennustusest ei saanud ma ühelegi pihta ja Allar jõudis mulle lõpuks üpris ohtlikule kaugusele. Allari üldsaldo jäi samuti plussi, lõpetades summaga 108,35 eurot.

Võistlus iseenesest pakkus äärmiselt mõnusa emotsiooni. Allari tegemistes oli tunda spordimehelikku kirge ja motivatsiooni ning samuti oli rõõm näha, et ta suutis võistluse käigus oma ennustuste mustrit Paf-is käigu pealt muuta. Algaja spordiennustajana lendas ta alguses liiga julgelt erinevaid panuseid tegema pelgalt sisetunde järgi. Mida vanemaks meievaheline võistlus sai, seda enam hakkas Allar otsuseid tegema rohkem mõistuse kui südame järgi. See tõi talle ka edu. Enda Paf-is tehtud panustega võin igati rahule jääda vaatamata viimase vooru fiaskole. Vahepeal tunduski, et läheb liigagi hästi, aga lõpusirgel toodi mind ülevalt alla maa peale tagasi. Taaskord pean tõdema, et selline mees mehe vastu ennustusvõistlus on kordades huvitavam kui niisama panuseid panna ja oma kogusaldo kasvu või kahanemist jälgida. Siinkohal soovin tänada Paf-i intrigeeriva idee ning õnnitleda Allarit südi vastupanu eest. Loodetavasti pakkus lõppenud duell tallegi meeldivat närvikõdi ja tegi meele heaks.

Lõpetan taaskord statistika lainel. Me mõlemad jõudsime Allariga selle võistluse käigus teha Paf-is kakskümmend ennustust. Minu õnnestumisprotsendiks jäi lõpuks kuuskümmend, ehk pihta sain kaheteistkümnele ennustusele 20-st. Siinkohal peab kindlasti mainima, et viimased neli ennustussedelit läksid mul luhta, nii et vahetult enne lõppu oli mu saldo Paf-is kaksteist 16-st! Kõige rohkem raha tõi mulle tennisist Stan Wawrinka järjestikkuste võitudega Del Potro ja Nishikori üle US Openil. Wawrinka slämmivõidu üle ma seega õnnetu pole. Allar sai pihta täpselt pooltele Paf-is tehtud ennustustele. Algaja ennustaja kohta on see väga kiiduväärt tulemus. Tema kõige suurem võit oli viimases voorus tehtud panus NFL jalgpallile kui võitis ühe panusega üle kahekümne euro korraga. Tubli, Allar, ja edu edaspidiseks!

Allar Levandi

Pole häbi kaotada proffidele, hea tunne sellestki. Tubli Peep! Sain ka selgeks, et ennustusi tehes ei tohi olla liiga emotsionaalne, mis muidugi ei lähe minu iseloomuga kokku. Siit ka filosoofiline küsimus, kas spordiennustust teha raha silmas pidades või nautida pigem protsessi, toetada omasid ja lisada spordivaatamisele veidi lisapõnevust?

Ainult pragmaatilisi otsuseid ja võitu silmas pidades on ka spordivõistlustel võlu. Tihti ennustusi tehes sooviks oma ennustusega justkui oma lemmikut toetada ja sellega talle jõudu juurde anda. Mine võta nüüd kinni, mis on õigem!

Igal juhul on kogemus olemas ja edaspidi on ennustamine minu iganädalase spordijälgimise lahutamatu osa. Ei saa ka mainimata jätta meie mõõduvõtu heategevuslikku külge. Seekord sai Peep otsustada seda, kellele läheb toetuseks võidusummaks jäänud 125€.

Kokkuvõtteks võin öelda, et oli põnev ja jälgin Peebu järgmisi väljakutseid!

Värsked spordiennustuse koefitsiendid leiad Pafi spordiennustuse lehelt.