Kas see on algaja õnn või miski muu, aga ega see lõpmatuseni kesta ei saa, et niivõrd suurtele koefitsientidele alati pihta saab. Sellise julge panustamisega on Markol õige varsti Paf-is kraanid kinni. Mind päästis totaalsest hävingust Islandi viimase hetke võiduvärav soomlaste võrku. Vaatamata sellele on Marko edu minu ees juba märkimisväärne ja tema kogusaldo Paf-is võimsalt plussis. Pead norgu ma siiski ei lase, vaid rühin hoolega edasi.

Täna panustan Eesti-Gibraltari MM-i valikmängule. Viimases omavahelises kohtumises mängiti Gibraltariga 1-1 viiki ja uue peatreeneri Martin Reimi käe all platsile jooksval Eesti koondisel on kodupubliku ees meeletu tahe ning kohustus võita. Eesti võit poleks mingilgi määral üllatus, oleme ju suured favoriidid. Samas ei julge meie meestele suureskoorilist võitu pakkuda, seepärast ennustan, et tänases kohtumises lüüakse kokku maksimaalselt kolm väravat. Paf-i koefitsient on 1,60 ja mängu panen 8.- eurot.

Edasi liigun enda jaoks täiesti uue spordiala juurde. Silm jäi peale Major League pesapalli play-off kohtumisele Washingtoni ja Los Angelesi meeskondade vahel. Esimene veerandfinaal peetakse Washingtonis, aga ennustan nimekama meeskonna LA Dodgersi võitu. Paf-i koefitsient on 1,64 ja minu panus 10.- eurot.

Ning selle vooru viimase ennustuse panen KHL-i hokile. Sarja üks liidreid Peterburi ASK kohtub laupäeval kodujääl Helsingi Jokeritega ja selles kohtumises ennustan armeelastele kindlat võitu. Mängu panen 12.- eurot Paf-i koefitsiendiga 1,48.

Spordiennustus

Marko Kristali ennustused

Algus polnud üldse paha. Kõik läks nii nagu ma ennustasin. Peep muidugi arvab, et see oli algaja õnn, aga vaatame, äkki on minus peidus hoopis varjatud andeid, mida pole keegi enne tähele pannud. Peebu ennustusi vaadates tekib nii mõnigi küsimus… Ilma Peebu sõbra, Svein Moenita (Islandi - Soome mängu kohtunik), oleks kõik ta ennustused vett vedama läinud. Kuid see on kõik ajalugu ja ees ootavad uued mängud ja uued ennustused.

Jalgpalli MM kvalifikatsiooni mängud jätkuvad täie hooga, nii et pole mõtet sellelt lainelt veel maha hüpata.

Esimesena teen niisuguse naabrite kombo, kus panustan Eesti -Gibraltari mängus Eesti võidule, Läti -Fääri saarte mängus Läti võidule, Luksemburg - Rootsi mängus Rootsi võidule ja et seltskond oleks auväärsem, siis neljanda mänguna siia punti sobib Prantsusmaa võit Bulgaaria üle. 10 eurot siia panustada tundub täitsa mõistlik. Koefitsiendiks tuleb 2,57.

Edasi panen 5 eurot selle peale, et mängud Sloveenia - Slovakkia ja Poola - Taani jäävad mõlemad viiki. Koefiks tuleb 10,2.

Ja lõpuks natuke eksootikat ka. 6 eurot selle peale, et Tuneesia võidab Guinead (koef. 1,75).
Loodan, et Peep suudab neid ennustusi nähes rahulikuks jääda ja seekord ka ilma sõprade abita mõned mängud koju tuua.

Kõik koefitsiendid kehtisid artikli kirjutamise ajal.
Spordiennustuse pakkumised leiad siit.