Teisel pool suurt vett on alanud kauaoodatud NHL-i põhihooaeg ja oma esimese ennustuse teengi seal. LA Kings on pärast kaotatud avakohtumist San Jose vastu mängimas kodujääl Philadelphia Flyersiga, kelle jaoks on antud lahing hooaja esimene. Panustan Kingsi koduvõidule 8.- eurot Paf-i koefitsiendiga 2,00 täpselt.

Laupäeval proovin taaskord kätt MLB pesapalliga, kus on kätte jõudnud play-off poolfinaalid. Cleveland Cavaliers ja Toronto Blue Jays alistasid mõlemad oma veerandfinaalivastased kindlalt võitudega 3-0. Antud poolfinaalis tõotavad kõik kohtumised tulla väga võrdsed lahingud ja esimene mäng peetakse Clevelandi koduõuel. Ennustan siiski Toronto tiimi võitu esimeses kohtumises Paf-i koefitsiendiga 2,10 ja mängu panen 7,50.- eurot.

Ning viimase ennustuse jätan sootuks esmaspäeva peale. Inglise vutiliiga kaheksandas voorus võõrustab Liverpool Manchester Unitedit. Liverpoolil on nii mõnigi kaitseliini mees vigastusega kimpus, seega võib eeldada, et selles kohtumises pääseb Ragnar Klavan taaskord Liverpooli algkoosseisus platsile. Ennustan Klavani toel kodumeeskonna võitu Paf-i koefitsiendiga 2,21 ja panustan 9,50.- eurot.

Marko Kristali ennustused

Eelmise korra kombos vedas üks meeskond seanahka. Seekord oli selleks Tšehhi. Hokis üllatasid soomlased valel ajal ja eksootika panus läheb alati ilusti pihta. Peebul on muidugi veel keerulisem olukord, sest ennustused ei taba kuidagi ja kui midagi ei muutu, siis hakkab varsti ka raha otsa saama.
Seekord on jalgpallis valikmängud läbi ja klubid taas nädalavahetusel tegusid tegemas. Nopin Euroopa väljakutelt mõne huvitava kombo. Pakun, et Prantsusmaal ei kaota tabeliliider Nice kodus Lyonile, Hispaanias võidab Sevilla võõrsil Leganest, Saksamaal saab Köln kodus jagu Ingolstadt’ist ja Inglismaal võidab Chelsea kodus Liecesteri. Soliidsele rahvusvahelisele kombole panustan 10 eurot ja koefiks saan 9.82.

Nüüd lähen püüan ka natuke suuremat kala. Pakun et Dortmundi Borussia ja Hertha Berliin mängivad viiki, samuti nagu ka Napoli ja Roma. 7-eurone panus koefiga 18.0 võiks olla päris paras sellele.
Ja ei saa ma ilma eksootika rubriigita, mis viimasel ajal ainukesena raha tagasi toob. Seekord on selleks 5-euroseks panuseks Hiina superliigas mängitav kohtumine, kus Jiangsu Suning FC võidab kodus Shanghai SIPG-i (koef. 2.0).

Kõik koefitsiendid kehtisid artikli kirjutamise ajal.
Spordiennustusi saad teha Pafi kodulehel.

Jaga
Kommentaarid