Jaan Martinson eksis kõigil kolmel pallimängualal ja sai tabelisse kirja meievahelise mõõduvõtu esimese baranka. Selle tulemusena läksin mina esmakordselt antud duelli Paf-is ülimalt pisikese eduga juhtima. Lõpuspurt paneb siiski kõik paika, finišisse pole enam palju jäänud.

Jätkan korvpalli Euroliiga lainel. Pärast viimaste päevade resultaate leiab Ateena Panathinaikos ennast fakti ees, et tänane kodumäng tabeli teise meeskonna Fenerbahce vastu tuleb iga hinnaga võita. Minu sisetunne ütleb, et Kreeka klubi saabki selle ülesandega hakkama ja Paf-i koefitsiendiga 1,67 panustan Panathinaikose võidule seitse eurot.

Järgmisena siirdun talispordi juurde. Suusahüpete MK-sari jätkub sel nädalavahetusel Engelbergis ja esimene võistlus on kavas laupäeval. 17-aastasel sloveenil Domen Prevcil on olnud imeline hooaja algus ja ja ennustan, et MK-sarja hetke üllatusliider lendab ka Šveitsis kaugele. Panustan kuus eurot, et Domen Prevc tuleb selles võistluses vähemalt esikolmikusse. Paf-i koefitsient on 1,60.

Ning viimasena proovin oma mänguõnne jalgpalliga. FIFA klubide MM-il Yokohamas on finaali välja jõudnud turniiri suursoosik Madridi Real ja kohalik Jaapani klubi Kashima Antlers. Reali kaotust ennustama ei kipu, aga jaapanlaste vastupanu kodupubliku toel saab olema maruline. Sellele tuginedes julgen ennustada mängus löödud väravate arvu, see ei saa olema suureskooriline finaal. Panustan kuus eurot Paf-i koefitsiendiga 1,85, et normaalajal üle kolme värava ei lööda.

Jaan Martinsoni ennustused

Eelmine nädal läks untsu, ent nagu kaugushüppeski, on esmalt vaja minna tagasi, et siis hoogu võtta. On aeg alustada lõpuspurti. Reede õhtul sõidetakse Nove Mesto laskesuusatamise MK-etapil naiste sprint. Pakuks, et Kaisa Mäkäräinen alistab Laura Dahlmeieri ja paneks sellele üheksa eurot (koef. 2,55).

Inglismaa jalgpalli meistriliiga pole edu toonud ja ilmselt ei too seegi kord, aga šampanjat tahaks ikka juua. Niisiis, laupäevases voorus Chelsea alistab Crystal Palce’i (1,60) ja Manchester City lööb West Bromwichit (koef: 1,72), annab koefitsiendiks 2,75. Panuseks kaheksa eurot.

Ameerika jalgpalli ei saa puutumata jätta. „Meie“ klubi ehk Cincinnati Bengalsi mängu seekord ennustama ei kipu, kuid mitu ägedat kohtumist pühapäevases voorus on veel. Teeks säärase pakkumise, et Tennessee Titans, kes on autsaider, alistab Kansas City Chiefsi (koef: 2,90), panus kümme eurot.

Kõik koefitsiendid kehtisid artikli kirjutamise ajal.
Spordiennustusi saad teha Pafi kodulehel.