Minul õnnestus vuti-combo Arsenali ja Bayern Müncheni võitudele ja Jaan arvas õigesti Martin Johnsrud Sundby sellekordse astmarohu koguse. Kuna Sundby võidukoefitsient Davoses oli korralik 2,50, siis kokkuvõttes Jaani seis suurt ei muutunud. Peep seevastu jätkas sissetallatud rada ja minu üldsaldo Paf-is sai jälle kerge tagasilöögi. Jaani edumaa minu ees on selle võistluse jooksul esimest korda üle kümne euro. Samas olen endiselt piisavalt lähedal ja heas positisoonis Jaanile kuklasse hingamas.

Esimesed katsetused teen sel nädalal Inglismaa Premieri liigas. Leicester City sai eelmises voorus koduplatsil magusa võidu Manchester City üle ja Arsenal on püüdmas liigatabeli liidrit Chelseat. Täna mängivad mõlemad meeskonnad võõrsil vastavalt Bournemouthi ja Evertoni vastu ja ennustan, et kumbki kaotusekibedust tundma ei pea. Panustan kaheksa eurot Leicester City ja Arsenali topeltšansi võit või viik combo'le Paf-i koefitsiendiga 2,00.

Homsetes kohtumistes panustan võõrsil mängivate favoriitide võitudele. Nii Liverpoolile kui ka Chelseale tulevad vastu teise-kolmanda ešeloni meeskonnad, seega tabeli esiotsa klubid peaksid võidud kirja saama. Paf-i koefitsient tuleb 2,16 ja mängu panen jällegi kaheksa eurot.

Neljapäeval on korvpalli Euroliigas ülimalt tasavägine mängudevoor, iga kohtumine võib lõppeda ühe või teise meeskonna võiduga. Kaunase Žalgiris kohtub neljandal kohal paikneva Olympiakosega ja leedukate jaoks on panused kõrged. Kaotuse korral hakkab lootus alagrupist edasi pääseda vaikselt tuhmuma. Viimases voorus andis Žalgiris Madridis tulise lahingu sealsele Realile ja ennustan, et sellise vormiga on nad võimelised kodusaalis Olympiakose üle mängima. Panen kuus eurot Kaunase võidule Paf-i koefitsiendiga 2,40.

Jaan Martinsoni ennustused

Prooviks alustuseks jalgpallile pihta saada. Teisipäeval lähevad Inglismaa Premier League’is kokku Everton ja Arsenal. Everton alustas tšempionaati suurepäraselt, et on pärast seda jalga väristama hakanud. Arsenali hoog on suurem. Seetõttu seitse eurot Arsenali võidule (koef. 1,91).

Et võrkpallurid end hüljatuna ei tunneks, tungiks ka nende mängumaale. Eestlaste klubi Lubini Cuprum võitleb kolmapäeval Poola liigas Olsztyni Indykpoliga. Meite sats on ilmne favoriit, kuid et pisut rohkem teenida, korrutaks Cuprumi võidukoefitsiendi (1,35) sellega, et võidetakse ka esimene geim (1,51). Kokku saab koefitsiendiks 2,03 ja mängu läheb seitse eurot.

Ja lõpuks korvpall. Euroliiga mängus kohtuvad Kaasani Unics ja Baskonia. Favoriit on Baskonia, kelle seis Euroliigas on märksa parem (seitse võitu, neli kaotust) kui Unicsil (3 : 8). Ent just Unics vajab võitu ehk siis peab võitma, et edasipääsulootusi säilitada. Viis eurot Unicsi peale (koef. 2,05).

Kõik koefitsiendid kehtisid artikli kirjutamise ajal.
Spordiennustusi saad teha Pafi kodulehel.

Jaga
Kommentaarid