Nimelt oli saatuse tahtel Andy Murray viimane alagrupiturniiri kohtumine Londoni ATP meistrivõistlustel enne jaapanlase Kei Nishikori oma ja pärast Murray järjekordset võitu vajas Nishikori edasipääsuks poolfinaali vaid ühe seti võitu Marin Cilici vastu. Pärast võidetud avasetti lasigi jaapanlane jala sirgu, vajalik töö oli selleks ajaks juba tehtud. Minul jäi seetõttu ligemale 50.- eurot Paf-i kontole saamata ja Peep Pahvi edumaad ma kinni nabida ei suutnud. Pahvil läks seekord pihta vaid üks ennustus, aga see oli tema õnneks kõige suurema panusega tehtud. Üldseis sisuliselt ei muutunud, Pahvi edu minu ees on endiselt samas suurusjärgus. Viimases ennustustevoorus nõuab antud olukord seega minult riskeerivamat taktikat.

Tänases spordipäevas valisin välja Minski Dinamo ja Helsingi Jokerite vahelise KHL-i kohtumise. Mõlemad meeskonnad on viimasel ajal näidanud häid mänge ja ka turniiritabelis on neid lahutamas vaid üks punkt. Minskil on nii mõnigi mees vigastuste küüsis ja seetõttu panen oma 8.- eurot Jokerite võõrsil võidule Paf-i koefitsiendiga 2,65.

Ning ülejäänud kaks panust teen Meistrite liiga jalgpallile. Tänastele kohtumistele teen kombo panuse, et Leicester City võidab kodus Club Brugge’i ja FC Copenhagen ei kaota koduplatsil FC Portole. Paf-i koefitsient tuleb 2,43 ja mängu panen 15.- eurot.

Ning Peep Pahvi kirstunaelaks saab loodetavasti minu viimane hulljulge panus kolmapäevasele vutilahigule Napolis. Kiievi Dinamol on Meistrite liigas sel hooajal võitude saldo veel avamata ja kõige magusam oleks sellega algust teha korraliku revanšiga just Napolis, et septembri keskel peetud kodumängu kaotus itaallastele tagasi teha. Paf-i koefitsient Dinamo võõrsil võidule on 8,00 ja mängu panen 10.- eurot.

Peep Pahvi ennustused

Korvpalli Eesti meistriliiga. Valga-Valka/Maks&Moorits - Rakvere Tarvas. Panen 8 eurot Tarvase(koef. 2.80) peale. Tarvas pole tänavu mõistagi see Tarvas, keda oleme harjunud nägema, kuid viimasel ajal on nad kohati näidanud päris head mängu. Äkki suudavad nad võõrsil Valgat üllatada. Iseenesest on soosik ikkagi Valga, kuid nende miinuseks on ebastabiilsus. Selle peale panustangi!

KHL. Minski Dinamo - Jokerit- Panen 5 eurot Dinamo(koef. 2.30) peale. Liigaga liitudes kujutas Jokerite meeskond endast vägevat jõudu, kuid tänavu on soomlaste klubi tegutsenud üllatavat nigelalt. Kuna mäng toimub Minskis, võib saali sattuda ka riigi isake Lukašenko ning sellisel juhul pole Dinamol õigust kaotada. Dinamo on selles paaris kerge soosik.

Meistrite liiga. Sporting - Real. Panen 10 eurot Reali(koef. 1,63) võidu peale. See meeskond on lihtsalt hea ja pole ühtegi põhjust, miks nad ei peaks võitma. Mis sellest, et mängivad võõrsil.

Kõik koefitsiendid kehtisid artikli kirjutamise ajal.
Spordiennustusi saad teha Pafi kodulehel.