Minu detsembrikuu vastane on järgmine mees Kuku raadio menusaatest „Mehed ei nuta”, Päevalehe sporditoimetuse püstolreporter Jaan Martinson. Jaan on igal spordialal teadja mees, seega temaga võistlust ei tohi võtta kergekäeliselt. Võidujooks kestab jõuludeni ja võidab meist kahest see, kes suudab detsembri lõpuks oma 100-eurost algsummat Paf-i kontol rohkem kasvatada.

Minu tänane esimene panus läheb mõistagi KHL-i hokile. Käimasoleval nädalal on Eesti hokipublikul esimest korda võimalus kaasa elada Euroopa tugevaima hokiliiga mängudele, kui Riia Dünamo peab Tondiraba jäähallis kaks kohtumist. Täna kohtuvad riiakad eelmise aasta KHL-i meistri ja ka sel hooajal tabeli tippu kuuluva Magnitogorski Metallurgiga. Dünamo hooaeg on olnud raske ja oodatust lahjam ning lisaks sellele on Metallurgi mängijad lubanud eestlastele näidata resultatiivset hokit. Magnitogorski võidule koefitsiendiga 1,75 läheb mu panus Paf-is ja mängu panen kaheksa eurot.

Veel torgin sel korral Euroliiga korvpalli ja Saksamaa Bundesliga jalgpalli. Esimesel juhul valisin välja Panathinaikose võõrsil võidu Barcelonas. Põhjus on lihtne, Kreeka suurklubi on võitnud viimased kolm peetud kohtumist ja Barcelona mänguvorm pole olnud viimasel ajal just kiita. Paf-i koefitsient Panathinaikose võidule on 2,67 ja panustan kuus eurot. Bundesligas kohtub tabeli liider RB Leipzig laupäeval kodus Shalkega ja selles kohtumises on kodumeeskond favoriit. Leipzigi võidu korral tagastab Paf minu kuueeurose panuse kahekordselt (koefitsient 2,05).

Jaan Martinsoni ennustused

Alguses tuleb asja võtta rahulikult, aga põnevalt ehk siis väikesed summad ja mitte nii kindlad pakkumised.

Reede õhtul tuuakse maiuspala koju: Tallinnas kohtub Riia Dinamo jäähokiliiga KHL mängus valitseva meistri Magnitogorski Metallurgiga. Dinamo vastased kaotasid eelmises kohtumises Helsingi Jokeritele, seega on nad tigedust täis. Viis eurot Metallurgile (koefitsient 1,75).

Laupäeval panevad Premier League’is rinnad kokku Manchester City ja Chelsea. Panuse võiks panna Chelseale, kes on kuum, võitnud neli matši järjest. Man City pole samas tänavu koduväljakul kaotanud kordagi, kuid viigistanud neljast viimasest mängust kolm. Seega asetan kaks eurot viigi peale (koefitsient 3,5).

Ameerika jalgpalli fännina ei saa NFL-ist üle ega ümber. Margus Hundi koduklubi Cincinnati Bengals on kehv ja vigane, võitnud tänavu ainult kolm mängu. Ent pühapäevane vastane Philadelphia Eagles (viis võitu) pole oluliselt tervem ega parem. Ehk Bengals rehabiliteerib end – kolm eurot nende peale (koefitsient 2,02).

Kõik koefitsiendid kehtisid artikli kirjutamise ajal.
Spordiennustusi saad teha Pafi kodulehel.