Taaskord on CART-ga liitunud suur rahvusvaheline kompanii, kes näeb CART-i väärtust ja võimalusi reklaamiks üle maailma. Sigmale annab sponsori kindlustamine väljavaated tuleval aastal CART-is osaleda kahe autoga, kuid see otsus on hetkel veel lahtine. Teise auto piloodiks saaks tõenäoliselt Roberto Moreno.

PacWest Racing Group, mis nädal tagasi hakkas kandma nime RaceSports ning võib peagi taaskord nime muuta, kinnitas oma teise auto piloodiks noore hispaanlase Oriol Servia, kes mullu sõitis Sigma Autospordis. PacWest jätkab ka tuleval aastal kahe autoga ning teise auto piloodiks jääb noor uus-meremaalane Scott Dixon, kes on sel aastal üks paljudest tiitlipretendentidest. PacWest pole oma 2002. aasta sponsoreid veel avalikustanud, kuid on tõenäoline, et sponsoriks saab olema Getaway nimeline arvutifirma, mis oleks järjekordne uus suur rahvusvaheline firma, mis CART-ga liituks.

Rohkem selgust peaksime saama tuleval nädalavahetusel, mil toimub CART-i “Sneak Preview” nimeline üritus Laguna Seca rajal. Sealt on oodata mitmeid uudiseid: uued sponsorid, uus mootori- ja kerekonfiguratsioon, uute sõitjate ja meeskondade lisandumine, uued rajad (k.a. 2002. aasta võistluskalendrisse) ning muidugi internatsionaalset TV-lepingut.